Haziran (At) Ayı 2019 Yorumları

MUTLULUĞU TATMANIN TEK ÇARESİ ONU PAYLAŞMAKTIR…   BYRON

Ateş elementinin en kuvvetli olduğu yaz ayına 6 Haziran itibari ile girmiş bulunuyoruz. Haziran ( At ) ayı, Yang ateş üzerinde, Yang Metal elementleriyle temsil edilir. Zor ve yoğun bir ay bizleri beklemekte..Geçtiğimiz Mayıs ( Yılan ) ayı da senenin hayvanı Domuz’la zıtlık içindeydi..Umuyorum ki zorluklardan yara almadan çıkabilmişizdir ve hepimiz için güzel bir ay olmuştur..

Yaz mevsimin en güçlü ayında olduğumuzu belirttik ancak bu sene, ayın ateşi diğer yıllardakinin aksine daha yumuşak, daha az yakıcı olacak. Senenin diğer elementi Metal’i eritmek yerine, tatlı bir yumuşatma ile daha kullanışlı hale getirecek ısı da olacak. Bu nedenle de metal etkilerini de hissedebileceğiz. Yazımıza başlarken de bu ay zor bir ay olacak demiştik.. Ay boyunca çok farklı, sıra dışı olaylara şahit olabiliriz. Değişimleri, başkaldırıları ve hareketi temsil eden Ateş elementi egoları da güçlendireceği için ay boyunca ego çatışmaları yaşayabiliriz. Yaz mevsiminin en güzel günlerini yaşamakta olduğumuz bu dönemi, yapmak istediğimiz ama ötelediğimiz her şeyi atlamadan hayata geçirmek için kullanabiliriz. İsteklerimizi, niyetlerimizi ertelemeden bugün hayata geçirebileceğimiz güzel günler içindeyiz. Hayat beklemeye gelmez. Herşeyin yoluna girmesini beklerken, pek çok şeyi kaçırabiliriz.

Bu ay; eğer gün veya yıl hanenizde Yin Metal varsa At sizin için nobelman..(yardımcı melek) Ay boyunca size yardımcı olacak kimselerle tanışabilir, işlerinizde kolaylık sağlayacak, yol gösterecek kişilerle karşılaşabilir, desteklenebilirsiniz.

Eğer; gün ve/ veya yıl hanenizde Yılan, Horoz veya Öküz varsa Aşk kapıda..  Sizleri daha hareketli ve sosyal olacağınız günler beklemekte..  Çekiciliğinizin arttığı ve karşı cins tarafından daha çok dikkat çekeceğiniz sürprizli günlere hazır olun..

Ancak; haritanızın herhangi hanesinde Fare varsa da bu ay zıtlık var..Fare’nin bulunduğu sütuna göre de değişik olarak etkilenebilirsiniz..Eğer gün hanenizde ise özellikle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Zıtlıkla ilgili genel olarak söyleyebileceğim sakinde kalmanız, küçük olaylara tepki verirken dikkatli olmanız, daha anlaşılır olmaya çalışmanızı öneriyorum..

Eğer; haritanızda gün hanenizde At varsa, kendi kendinize eziyet edebilirsiniz. Daha fazla sakarlık yapabilir, kendinizi fazla eleştirebilir veya kızabilirsiniz. Kendinize iyi davranınız…

Feng shui enerjilerine gelince;

Dikkat edilmesi ve önlem alınması gereken yönler ile buralardaki enerjileri dengeleyebilmek için kullanılması gereken objeler aşağıda verilmiştir. Ayrıca bu alanlarda çok fazla vakit geçirmemenizi öneriyoruz. 

Bu ay merkezde 7 yıldızı var..
Kuzey (4,3) kırmızı objeler
Kuzey doğu (2,1)
Doğu(6,5) 6 lı metal para
Güney doğu (7,6) 3 lü bambu
Güney (3,2) 6 lı metal para
Güney batı (5,4)

Bu yönler ana giriş kapınıza, yatak odası veya oturma odası gibi önemli alanlarınızdan birine denk geliyorsa daha dikkatli olmanızı öneriyoruz. Bu yönlerdeki enerjilerin etkisinde kalmamak için bu alanları çok aktif kullanmamaya özen göstermeli, sesli ve hareketli objeleri kullanmaktan da kaçınmanızı öneririz.

Güzel etkilerinden faydalanabileceğimiz yönler ise;

Batı (1,9)
Kuzey Batı (9,8)

Olumlu enerjilerin yoğun olduğu bu alanlarda güzel enerjileri aktive etmek için kristal küre kullanmanızı ve bu bölgelerde mümkün olduğunca bol vakit geçirmenizi tavsiye ediyoruz. Plan, proje ve çalışmalarınızı da bu alanlarda yapmanız bu olumlu enerjilerden daha fazla faydalanmanızı sağlayacaktır.

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Haziran ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir.

Evinize, işyerinize ve/veya özel hayatınıza ait detaylı bilgiler, sizlerin gerçek doğum tarihleri, binaların inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve çalışmalar sonucu ortaya çıkacaktır. 

Sizin ve aile bireylerinizin şanslı ve şanssız dönemlerini öğrenmek için gerçek bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Temmuz( Keçi ) ayı yorumlarımızda görüşmek üzere,

Kolay ve eğlenceli bir ay diliyoruz…

SEVGİYLE KALIN…

Bir yanıt yazın