Kasım (Domuz) ayı 2019 Yorumları

’Nasıl Yenilenirse Her Gün, Yenilen Sen De Gün Be Gün…  Lao Tzu

Çin takvimine göre 8 Kasım itibariyle Domuz / Yin su ayına girmiş olacağız. Domuz (Kasım) ayı Çin takvimine göre kış mevsiminin de başlangıcıdır ve Domuz (su) ve ağaç elementlerinin gelmesiyle birlikte çok kuvvetli olmayan toprak elementi daha da zayıflayacak, bu durum yine sel baskınları, depremler gibi çeşitli doğa olaylarına neden olabilecektir.

            Biraz zorlu ve olaylarla dolu Ekim ayı geçti ancak pek de güvenli olmayan bir Kasım ayı bizleri beklemekte. Bu ayın ve yılın Çin burcunun domuz olması aralarında zıtlık oluşturmakta, bu nedenle dikkatli olalım ve kendimize iyi davranalım. Aynı zamanda domuz üzerindeki ağaç da yıldaki toprak elementi ile uyumlu değil ve yine depremlere, su baskınlarına açık günlere gebeyiz. Bu ay boyunca yaptığınız veya yapmayı düşündüğünüz her şey için iki kez düşünmenizi öneriyoruz. Hayatımızda ve vücudumuzda, dönüşümleri, tamamlamaları yaşayabileceğimiz Kasım ayında, kendimizi ve çevremizi iyi gözlemleyerek, farkındalığımızı artırabiliriz. Yang enerjiden Yin enerjiye geçmemiz nedeniyle de Yin suyun naif, zarif ve nazik yapısı, Domuzun anaç, saf ve arkadaş canlısı enerjisiyle birleşerek ay boyunca bizleri bir nebze olsun rahatlatabilir. Ekonomide ise ateş elementinin eksikliği yine canlılığı önleyecek, ayrıca su ile gelen korku insanlarda gelecek endişesi yaratacağı için para harcamalarını kısıtlamalarına neden olacaktır.

            Domuzlar; Yılanlarla zıtlık yaşarlar. Doğum haritanızın herhangi bir sütununda Yılan varsa daha dikkatli olun. Eğer Yılan gün hanenizde ise, eşinize karşı daha sabırlı ve affedici olmaya özen göstermelisiniz. Küçük atışmaların büyük kavgalara dönüşmesini önlemek için daha anlaşılır ve net olmaya çalışın. Bol seyahat edebilirsiniz ancak tehlikeli sporlardan, hızlı araba kullanmaktan kaçınmalısınız.

Domuzların aynı zaman da kendilerine karşı cezaları vardır. Ay boyunca haritalarında özellikle gün hanesinde domuz olanlar daha fazla sakarlık yapabilirler ve kendilerini daha fazla yormaya veya üzmeye meyilli olacaklardır. Biraz daha dikkat! Yılanlar, Horozlar ve Öküz burcu olanlar ise ay boyunca bol seyahat edebilecekler.

            Bahsettiğimiz cezalar bazen bize şans olarak da dönebilir. Ertelediğimiz veya yapmaktan çekindiğimiz pek çok işimizi yapmamıza neden olabilir. Karşımıza çıkan olayları fırsata çevirmek için uygun zamanlardır.

Bu ay yapabilecekleriniz;

– Yaşam alanlarınızın FengShui sini gözden geçirin

– Küçük hafta sonu kaçamakları yapabilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz

– Daha fazla sosyal olabilirsiniz

– Stresinizi yok etmeye çalışarak, sağlık kontrollerinizi yaptırabilir, açık havada bol oksijen eşliğinde yoga veya meditasyon yapabilirsiniz

– Olabilecek yanlış anlaşılmaları önlemek için daha açık ve net konuşabilir, sakin ve sabırlı olmaya çalışabiliriz.

Dinlenmek ve yenilenmek için uygun zamanlardayız. Kendimizi uzun kış günlerine hazırlayabiliriz.

            Bu ay; haritanızda gün ya da yıl hanenizde Yin veya Yang ateş varsa karşınıza yardımcı insanlar çıkacak, pek çok konuda yardım alabilecek, işlerinizi daha kolay halledeceksiniz.

Ayın en şanslı burcu ise Kaplanlar. Son söz olarak ise; değişime, dönüşüme hazır olmalı, anın keyfini çıkarmalıyız.

Kasım 2019 FengShui uçan yıldızları; (8 Kasım 2019 – 6 Aralık, 2019)

Merkez (8,2); Ailedeki herkesi etkileyebilecek hastalık enerjisine dikkat. Özellikle de ailenin yaşlılarının bu bölgede bulunmaması ya da mümkün olduğunca az vakit geçirmesini sağlamaya çalışalım. Metal rüzgâr çanı bu olumsuz enerjilerin etkisini hafifletebilecektir. Ayrıca sitrin taşı kullanmanız olumlu enerjilerden faydalanmanızı sağlayacaktır.

Kuzey (4,7); Bu yön, ikili ilişkileri destekleyebilecek olumlu enerjilere sahip olmakla birlikte aynı zamanda şiddet ve kayıp riskini de beraberinde getirmektedir. Tehlikeli yerlerde bulunmaktan kaçınmanızı ve güvenliğiniz için gerekli önlemleri almanızı öneriyoruz. Ayrıca işinizle ilgili evrak işlerini de tekrar tekrar kontrol etmenizde fayda var. Bu bölgeye üçlü bambu koyarak ve Aquamarin taşını yanınızda bulundurarak alanın enerjilerini destekleyebilirsiniz.

Kuzeybatı (9,3);Olumsuz yönlerden bir diğeri. Sağlığınızı tehdit edici öfke patlamalarına karşı kendinizi sakin tutmanızda fayda var. Ayrıca bu bölgede mümkün olduğunca bulunmamaya çalışmalı ve hareketli-sesli objelerin kullanılmasını önlemelisiniz. Olumsuz enerjilerin etkisini hafifletmek ve dengelemek için metal elementi içeren objelere yer verebilirsiniz. Yangın riskine karşı uyanık olmalı ve bu bölgede mum yakmaktan kaçınmalıyız.  

Batı (1,4); Şanslı yönlerimizden biri. Yaratıcılık gerektiren konularda çalışanlar, bu alanda daha fazla vakit geçirerek bu olumlu enerjilerden daha fazla faydalanabilir ve çalışmalarınızda daha üretken olabilirsiniz. Öğrenciler de bu alanda çalışarak sınavlarda başarı şanslarını arttırabilirler. Terfi beklentiniz varsa sizin için de bu dönem işler beklediklerinden daha da kolay gelişebilir.

Güneybatı (5,8); Bu bölgede ay boyunca bolluk ve bereket şansı etkili olacak. Diğer yandan yıldan gelen olumsuz enerjinin sağlığınızı etkileme ve/veya para kayıplarına neden olma ihtimaline karşı dikkatli olmanızı öneriyoruz. Bağışıklık sisteminizi güçlü tutmanızda fayda var.

Güney (3,6); Bu alana bereket-para şansı gelebilir. Ancak önümüze çıkan engelleri aşmadan istediklerimize hemen ulaşamayız. Sabırlı olmakta fayda var. Hedeflerimizi iyice gözden geçirmeli ve hesaplarımızı iyi yapmalıyız. Daha dengeli enerjiler için üçlü bambu kullanılabilir.   

Güneydoğu (7,1); Kariyer ve bereket ile ilgili alanlarda şanslı olan bir diğer bölge. İşinizde ve kariyeriniz ile ilgili konularda sizi destekleyen enerjilerden mümkün olduğunca faydalanmaya çalışın. Bazı zorluklarla karşılaşsanız da emeklerinizin karşılığını hemen alamasanız da sabretmenizde fayda var çünkü size yardımı dokunacak kişiler olacaktır. Öte yandan yaralanma ihtimaline karşı kesici aletler ve büyük metal objelerden mümkün olduğunca uzak durmanızda fayda var.

Doğu (6,9); Para, bolluk ve bereket açısından şanslı yönlerden bir başkası. Fakat aile içinde kuşaklar arası çatışmaları arttıracak etkileri de beraberinde getirdiği için konuşmalarımızda biraz daha yumuşak olmamızda yarar var. Aynı zamanda bu enerjiler beraberinde stres ve sağlık ile ilgili problemleri getirebileceği için sakinde kalmalı ve dengeleri iyi kurmaya çalışmalıyız. Aksi halde bu durumdan sağlığınız etkilenebilir. 

Kuzeydoğu (2,5); Dikkatli olunması gereken olumsuz yönlerden biri. Ay boyunca mümkün olduğunca sorunlardan ve önemli problemlerden kaçınmakta fayda var. Zira bu olumsuz enerjiler sağlık başta olmak üzere birçok konuda şanssızlık yaşama ihtimalini arttırabilecek. Burada daha az vakit geçirerek, sesli-hareketli objeler kullanmayarak bu etkileri hafifletebiliriz.  Ayrıca metal obje kullanmakta bu enerjilerin dengelenmesi açısından faydalı olabilecektir. 

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Kasım ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir. Evinize, işyerinize ve/veya özel hayatınıza ait detaylı bilgiler, sizlerin gerçek doğum tarihleri, binaların inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve çalışmalar sonucu ortaya çıkacaktır. 

Mekanlarınızın analizi, sizin ve aile bireylerinizin şanslı ve şanssız dönemlerini öğrenmek için bu bilgilerle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Aralık (Fare) ayı yorumlarımızda görüşmek üzere…

SAĞLIK, SEVGİ ve HUZUR DOLU BİR AY DİLİYORUZ

Bir yanıt yazın