Şubat (Kaplan) ayı 2020 Yorumları

HOŞ GELDİN 2020…
BÜTÜN ÇİÇEKLERİ KOPARABİLİRSİNİZ AMA BAHARIN GELİŞİNİ ENGELLEYEMEZSİNİZ,  PABLO NERUDA

METAL/Fare yılı 4 Şubat itibari ile başladı. Aynı zamanda Çin takvimine göre ilkbahara da girdik. Şubat (Kaplan); Yang ağaç üzerinde, Yang toprak elementleriyle temsil edilir. Ay sütunundaki Yang ağaç, senenin kuvvetli su elementiyle de desteklendiği için oldukça kuvvetli ve etkileyici bir ağaçtır. Zorlu, gergin, inişli çıkışlı bir Ocak ayından sonra bahar enerjisini ve dönüşümün etkilerini hissetmeye başladığımız bu ay, pek çok değişikliklere ve olaylara gebe. Doğaldır ki yeni başlangıçlar sancılıdır ve korkutur. Ancak hayatımızda oluşan her yenilik, yepyeni fırsatları da beraberinde getirecektir. Bilinmeyen karşısında strese girebilir, heyecan duyabiliriz. Belki biraz korku. Ancak unutmayalım ki en fazla istediğimiz şeylere de pek kolay sahip olamayız. Yine bu ayı, yenilenme ve yeniden doğuş zamanı olarak değerlendirmeli ve bundan yaralanmalıyız. Tüm vücudumuzda ve evlerimizde detoks yaparak yüklerimizden kurtulmalı, özellikle bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirerek ve karaciğerimizi temizleyerek arınmalıyız.

2020 yılı; yeni bir on yılın başlangıcı ve bizde kendi içimize dönerek bir değerlendirme yapmalıyız. Hedeflerimizi, vizyonumuzu belirleyerek, gerçek isteklerimize odaklanmalı, niyetlerimizi yeniden gözden geçirerek yeni yılın bize getireceklerini beklemeliyiz. Bu sene hem birçok fırsatı hem de bazı zorlu koşulları kapsıyor. Korkuya kapılmadan, umutla başlangıçları kutlamaya hazır olmalıyız zira zor ve yoğun bir ay bizleri beklemekte.

Eğer yin metal gününde veya yılın da doğmuşsanız ve/veya sonu bir ile biten yıllarda doğmuşsanız (1961, 1971, 1981… vb.) Kaplan sizin için Nobleman-koruyucu melek. Yani şans sizden yana ay boyunca korunacak, kollanacaksınız.. Karşınıza size yardımcı olacak, yol gösterecek insanlar çıkacaktır.

Eğer Maymun yılında (1956,1968, 1980…, vb.) ve/veya Maymun ayında (7Ağustos-7Eylül) doğmuşsanız, bu ay Kaplan/Maymun zıtlığı yaşayacaksınız…

– Maymun eğer gün hanenizde ise; daha dikkatli olun ve ilişkilerinize daha fazla özen göstererek küçük münakaşaları büyütmeyin.

– Maymun eğer ay hanenizde ise; evinizin Feng shui’ sine özen gösterin. Değişikliklere karşı kucaklayıcı olun ve değişikliğin her zaman kötü değil bazen hayrımıza olacağını unutmayın.

-Trafikte daha dikkatli ve sabırlı olun.  Olabilecek aksiliklere karşı gideceğiniz yerlere daha erken gitmeye çalışın.

Yine eğer doğum haritanızın herhangi sütununda Yılan ve/veya Maymun varsa da Ay boyunca daha ılımlı, daha anlaşılır ve sakin olmaya çalışın. Evinizin Feng shui’sine dikkat edin. Tüm gruplar riskli sporlardan uzak durun.

Feng Shui Enerjileri  (4 Şubat – 5 Mart, 2020);                                      

Merkez (7,8); Güzel enerjiler bu ay merkezde. Genişleyen ve büyüyen fırsatlarla birlikte bolluk ve refahın artmasını sağlayacak etkiler ay boyunca etkili olacak. Bazı yarışmacı koşullarda sizi destekleyecek bu etkilerden yararlanmaya çalışın.

Kuzey (3,4); Akademik çalışma yapanlar için olumlu etkiler içeren bir yön. Yazarlar ve öğrenciler; motivasyonunuzu ve yaratıcılığınızı arttıracak olumlu etkiler bu yönde.  Fakat ailede, eşler arasında bazı duygusal patlamalara neden olabilecek olumsuz etkilere de sahip olan yönümüzde bu gibi negatifliğe karşı da dikkatli olunmasında fayda var.  Bu alanların daha aydınlık, temiz ve düzenli tutulması bu olumsuz etkilerin azalmasında etkili olacaktır. 

Kuzeybatı (8,9); En şanslı yönlerimizden bir başkası. Eğer giriş kapınız, çalışma veya oturma alanlarınızdan biri bu bölgede ise o zaman güzel haberler bekleyebilirsiniz. Şans sizden yana… faydalanmaya çalışın. Bu alanı mümkün olduğunca aktif kullanın. Davet verebilirsiniz, müzik dinleyebilirsiniz, bu bölgede eğlenmeye çalışın.

Batı (9,1); En şanslı diyebileceğimiz yönlerden bir diğeri. Bu alanda mümkün olduğunca çokça vakit geçirmenizi öneriyoruz. Zira bir araya gelen bu olumlu enerjiler özellikle de hırslı olanlarımızın karşısına tanınmak için güzel fırsatlar çıkarabilir, ayrıca   bolluk, bereket, refahı arttırabilecek olumlu etkilerde olabilir.  Değerlendirmeye çalışalım.

Güneybatı (4,5); Bu ayın şansız yönlerinden biri. Her türden bazı şanssızlıklar ve zorluklar yaşanabilir. Bazı beklenmedik harcamalar ve para kayıplarının yanı sıra sağlık ile ilgili konularda da beklenmedik problemlerle karşılaşabilirsiniz. Bu alanı mümkün olduğunca kullanmamanızı ve sesli- hareketli objeleri kullanmaktan kaçınmanızı öneriyoruz.

Güney (2,3); Çatışan enerjilerin bir araya geldiği olumsuz yönlerden bir diğeri… Özellikle yatak odası, çalışma odası bu alanda bulunanlar için bu alanı mümkün olduğunca kullanmamanızı ve sesli ve/veya hareketli objelerden kaçınmanızı tavsiye ediyoruz. İlişkilerde ise küçük problemleri büyütmeden daha anlayışlı, esnek ve sabırlı olmaya çalışalım.

Güneydoğu (6,7); Bu alanda da çatışan enerjilerin etkisi nedeniyle hırsızlık ve soygun ihtimaline karşı dikkatli olmanızı ve gerekli önlemleri almanızı öneriyoruz. Kesici aletleri kullanırken yaralanmalara karşı da dikkatli olun diyoruz. Bu olumsuz etkilerden korunmak veya azaltmak için her türlü sesli ve hareketli objeleri kullanmaktan kaçınalım.

Doğu (5,6); Ay boyunca şanslı olacak yönlerden bir diğeri. İşini geliştirmek ve kariyerinde ilerlemek isteyenler için bazı fırsatlar yaratabilecek, bolluk ve refah yaratabilecek olumlu enerjiler barındırmakta. Bu olumlu enerjilerden mümkün olduğunca faydalanmak isteyenler bu bölgede daha fazla zaman geçirmeli.  Altılı metal para da kullanabilirsiniz.

Kuzeydoğu (1,2); Bir başka olumsuz enerjilere sahip yön. Ay boyunca hastalık ile ilgili olumsuz enerjilerden korunmak adına sağlığınıza özen göstermenizi öneriyoruz. Sağlıksız yiyeceklerden kaçınmalısınız. Ayrıca kariyeriniz ile ilgili konularda bazı zorluklar olabilir. İkili ilişkilerinizde ise anlaşmazlıkları önlemek için daha esnek ve anlayışlı olmaya çalışın.

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Şubat ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir. Evinize, işyerinize ve/veya özel hayatınıza ait detaylı bilgiler, sizlerin gerçek doğum tarihleri, binaların inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve çalışmalar sonucu ortaya çıkacaktır.

Mekanlarınızın analizi, sizin ve aile bireylerinizin şanslı ve şanssız dönemlerini öğrenmek için bu bilgilerle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Mart (Tavşan) ayı yorumlarımızda görüşmek üzere…

SAĞLIK, SEVGİ ve HUZUR DOLU BİR AY DİLİYORUZ.

Bir yanıt yazın