Haziran (At) Ayı 2020 Yorumları

DÜNYADA GÖRMEK İSTEDİĞİNİZ DEĞİŞİKLİĞİN KENDİSİ OLUN GANDHI

Ateş elementinin en kuvvetli olduğu yaz ayı 6 Haziran itibari ile başlamış olacak. Haziran(At) ayı, Yang ateş(At) üzerinde, Yang Su elementleriyle temsil edilir ve yine zor ve yoğun bir ay bizleri beklemekte..Geçtiğimiz Mayıs ( Yılan ) ayı için de zor bir ay olacak demiştik. Umuyorum ki zorluklardan yara almadan çıkabilmişizdir ve hepimiz için az sorunlu bir ay olmuştur..

Yaz mevsimin en güçlü(ateş) ayında olduğumuzu belirttik ancak bu sene, ayın ateşi diğer yıllardakinin aksine daha az yakıcı ve etkisi az olacak. Seneden gelen çok güçlü su etkisi ve ayda bulunan su elementi bu ayın ateşini zayıflatmaktadır. Yang Ateşin(At) üzerinde Yang Su, elementlerin birbirleriyle ilişkisine göre su, ateşe hâkim olur ve aralarında çatışma ilişkisi vardır. Dolayısıyla bu ay ateş ve su birbiriyle çatışma halinde olacak. Yani duygularımız; mutluluk, iyimserlik ile korkularımız ve endişelerimiz arasında gidip gelecek.

Yazımıza başlarken bu ay zor bir ay olacak demiştik..Ayın burcu At özgürlük, bağımsızlık duygularını harekete geçirirken, değişimleri, başkaldırıları ve hareketi temsil eden Ateş elementi de egoları güçlendireceği için ay boyunca ego çatışmaları ve baskı, bunun karşılığında da başkaldırı olayları yaşayabiliriz. Yine de ateş etkisi genel olarak iyimserlik, neşe getirecek eğlence ve turizm sektörü hareketlenebilecek ancak bu durum biraz yüzeysel ve kısa ömürlü olacaktır. Pandemi için ise fazla rehavete kapılmadan biz yine de bağışıklığımızı kuvvetlendirelim, tedbirleri de elden bırakmayalım diyoruz. Yine ateş/ su çatışması; su ve ateşle ilgili kazalara neden olabilir. Sel baskınları, deniz kazaları, yangınlar duyabiliriz. Yine bu çatışma deniz ve hava taşımacılığında ertelemelere ve iptallere neden olabilir. Olası risklere dikkat etmemizde yarar var.

Ay boyunca sakinde kalarak, değişime direnmeden, geleni kabul ederek uyum sağlamaya çalışmalıyız. Değişikliklere gebe olan bu ay boyunca köklü kararlar almadan önce çok iyi düşünmeli mümkünse de kesin kararı sonraki dönemlere bırakmamızda fayda var diyoruz.

Bu ay; eğer sonu 1 ile biten(1961, 1971, 1981, vb). veya eğer gün veya yıl hanenizde Yin Metal varsa At sizin için nobelman..(yardımcı melek) Ay boyunca size yardımcı olacak kimselerle tanışabilir, işlerinizde kolaylık sağlayacak, yol gösterecek kişilerle karşılaşabilir, desteklenebilirsiniz.

Eğer; gün ve/ veya yıl hanenizde Yılan, Horoz veya Öküz burçlarından biri varsa Aşk kapıda..Sizleri daha hareketli ve sosyal olacağınız günler beklemekte..belli mi olur bakarsınız corona günleri hayatınızın aşkını getirebilir. Çekiciliğinizin arttığı ve karşı cins tarafından daha çok dikkat çekeceğiniz sürprizli günlere hazır olun. Aman sosyal mesafeye dikkat!!

Ancak; haritanızın herhangi hanesinde Fare varsa da bu ay zıtlık var..Fare’nin bulunduğu sütuna göre de değişik olarak etkilenebilirsiniz..Eğer gün hanenizde ise özellikle ilişkilerinizde dikkatli olmalısınız. Zıtlıkla ilgili genel olarak söyleyebileceğim sakinde kalmanız, küçük olaylara tepki verirken dikkatli olmanız, daha anlaşılır olmaya çalışmanızı öneriyorum..

Eğer; haritanızda gün hanenizde At varsa, kendi kendinize eziyet edebilirsiniz. Daha fazla sakarlık yapabilir, kendinizi fazla eleştirebilir veya kızabilirsiniz. Kendinize iyi davranınız…

Feng shui enerjilerine gelince; (6 Haziran 2020 – 6 Temmuz 2020)

Merkez (7,4); Çatışan enerjiler sizleri arkadan vurabilecek dürüst olmayan insanların hayatınıza girmesine neden olabilir.  Aldatılma ve dolandırılma ihtimaline karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çiftler, tartışmalara ve gerilimlere yol açan durumlarda kaldığınızda  karşılıklı  anlayış ve hoşgörülü olmaya çalışınız.  Merkezde kristal bir küre bulundurmanız yararlı olacaktır.

Kuzey (3,9);  Yıldan gelen olumsuz enerjilerin etkisi ay boyunca daha da artacak. Ciddi fikir ayrılıkları büyük tartışmalara, kavgalara neden olabilir bunun sonucunda istenmeyen durumlarda kalabilir ve  hatta kanuni yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz. Özellikle fare burcunda olanlar sonradan pişman olmamak için  ilişkilerinizde bu ay çok daha dikkatli olunuz. Bir söylemeden bin düşünün.  Özellikle giriş kapısı bu alanda olanlar çok iyi aydınlatıldığından emin olunuz. 

Kuzeybatı (8,5); Bu alandaki olumsuz enerjiler hastalık ve şanssız olaylara özellikle de finansal açıdan bazı zorluklara neden olabilir.  Olumsuzluklardan korunmak için koruma sembollerinizi kullanabilir, yüksek risk içeren yatırımlardan uzak durabilirsiniz.  Sağlık sorunlarınızı ciddiye almalı, dengeli beslenmeli ve bol bol dinlenmelisiniz.  Metal objeler ve altılı metal para kullanarak bu olumsuz etkileri azaltabilirsiniz.  

Batı (9,6); Güzel enerjiler içeren bölgemiz..İş ve kariyerde olumlu enerjiler içeren bu alanda mümkün olduğunca vakit geçirebilirsiniz. Para birikimi yapabileceğiniz beklenmeyen  fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Diğer taraftan tartışmalardan kaçınmanızda fayda var.  

Güneybatı (4,1); Bir başka güzel enerilere sahip yönümüz..Eğitimle ilgilenenler, yazarlar, öğrenciler; yaratıcılık, araştırma ile ilgili konularda sizleri destekleyen bu olumlu  enerjilerden mümkün olduğunca faydalanabilmek için bu alanda bol bol vakit geçirin, çalışmalarınızı bu alanda yapmaya çalışınız…

Güney (2,8); Bu alandaki enerjiler  bazı önemsiz sağlık sorunları ihtimalini beraberinde getirsede kolaylıkla çözümleyebileceksiniz. Öte yandan iş ve kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek olumlu etkiler söz konusu olabilir. 

Güneydoğu (6,3); Tartışmalara ve çatışmalara hatta davalara neden olabilecek olumsuz etkilere karşı dikkatli olun. Bu alanı mümkün olduğunca kullanmamanızı, sesli/ hareketli objelerden  kaçınmanızı  tavsiye ediyoruz. Bu alanda kırmızı renkli objelere yer vererek olumsuz etkileri azaltabilirsiniz. Diğer taraftan değerlendirebileceğiniz bazı şanslı durumlarda olabilir. Onları da değerlendirmeye çalışınız.. 

Doğu (5,2); En dikkat edilmesi gereken yönlerden biri..Olumsuz enerjilerin biraraya geldiği bu alanı ay boyunca mümkün olduğunca kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Yaşamınızın her alanında etkili olabilecek aksilikler, şanssızlıklar söz konusu olabilir. Maddi kayıplara ve yaralanmalara karşı da dikkatli olmaya çalışınız. Bu alanda sesli ve hareketli objeleri kullanmaktan kaçınmanızı öneriyoruz. Özellikle at yılında doğanların daha dikkatli olmasını öneririz. Ayrıca bu olumsuz enerjilerin etkisini azaltmak için altılı metal para kullanmanız olumsuz etkiyi azaltmakta yardımcı olacaktır.

Kuzeydoğu (1,7); Bu alandaki enerjiler de tartışma ve kavgalara neden olabilir. Sakinde kalmanızı öneririyoruz.  Hırsızlık ihtimaline ve kesici uçlu aletlerle yaralanmaya karşı da dikkat… Bu alanda da hareketli ve sesli objelerin kullanılmaması iyi olur.  Olumsuz etkileri azaltmak için tuzlu su kullanmanızda fayda var.

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Haziran ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir.

Evinize, işyerinize ve/veya özel hayatınıza ait detaylı bilgiler, sizlerin gerçek doğum tarihleri, binaların inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve çalışmalar sonucu ortaya çıkacaktır. 

Sizin ve aile bireylerinizin şanslı ve şanssız dönemlerini öğrenmek için gerçek bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Temmuz( Keçi ) ayı yorumlarımızda görüşmek üzere,

SAĞLIK, SEVGİ ve HUZUR DOLU BİR AY DİLİYORUZ

Bir yanıt yazın