Kasım (Domuz) Ayı 2022 Güncelleme

HİÇ KİMSE GERİYE GİDİP YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPAMAZ, AMA BUGÜN YENİ BİR SON YAPIP YENİDEN BAŞLAYABİLİR. Carl BARD

Çin takvimine göre 7 Kasım itibariyle Domuz / Yin su ayına girmiş olacağız. Domuz (Kasım) ayı, Çin takvimine göre kış mevsiminin de başlangıcıdır ve bu ay Domuz ( yin su) üstünde Yin metal elementi ile temsil ediliyor.

Biraz zorlu ve olaylarla dolu Ekim ayını geride bıraktık ancak pek de güvenli olmayan ve bir o kadar da zor geçecek Kasım ayı bizleri beklemekte. Bu ay boyunca yaptığınız veya yapmayı düşündüğünüz her şey için iki kez düşünmenizi öneriyoruz. Hayatımızda ve vücudumuzda, dönüşümleri, tamamlamaları yaşayabileceğimiz Kasım ayında, kendimizi ve çevremizi iyi gözlemleyerek, farkındalığımızı artırabiliriz. Yang enerjiden Yin enerjiye geçmemiz nedeniyle de Yin suyun naif, zarif ve nazik yapısı, Domuzun anaç, saf ve arkadaş canlısı enerjisiyle birleşerek ay boyunca bizleri bir nebze olsun rahatlatabilir. Hiç ateş elementinin olmaması, zarif ancak bir o kadar da sinsi metalin suyu desteklemesi, korkulara gark edecek bizleri. Gelecek endişesini ve kaygıyı artıracaktır. Bu durum para harcamalarını kısıtlamalarına neden olacak ve zaten kötü olan ekonomi de daralmalar devam edecektir. metal ve su birleşimi yine solunum yolları enfeksiyonlarına neden olurken, Pandemi de ise artışlar hatta patlamalar söz konusu olabilecektir.

Tüm bu olumsuzlukların yanında Domuz(kasım) bazılarımız için Nobleman yani koruyucu melek. Eğer doğum haritanızda doğduğunuz gün ve/veya yılda Yang Fire veya Yin Fire varsa Domuz sizin koruyucu meleğiniz. Ay boyunca korunacak, kollanacak, işlerinizi daha kolay halledebileceksiniz. Karşınıza size yol gösteren insanlar çıkacaktır. Yararlanmaya bakın.

Domuzlar; Yılanlarla zıtlık yaşarlar. Doğum haritanızın herhangi bir sütununda Yılan varsa daha dikkatli olun. Eğer Yılan gün hanenizde ise, eşinize karşı daha sabırlı ve affedici olmaya özen göstermelisiniz. Küçük atışmaların büyük kavgalara dönüşmesini önlemek için daha anlaşılır ve net olmaya çalışın. Bol seyahat edebilirsiniz ancak tehlikeli sporlardan, hızlı araba kullanmaktan kaçınmalısınız ve sağlığınıza özen gösterin.

Domuzların aynı zaman da kendilerine karşı cezaları vardır. Ay boyunca haritalarında özellikle gün hanesinde domuz olanlar daha fazla sakarlık yapabilirler ve kendilerini daha fazla yormaya veya üzmeye meyilli olabilirler. Biraz daha dikkat!.

Bahsettiğimiz cezalar bazen bize şans olarak da dönebilir. Ertelediğimiz veya yapmaktan çekindiğimiz pek çok işimizi yapmamıza neden olabilir. Karşımıza çıkan olayları fırsata çevirmek için uygun zamanlardır.

Bu ay yapabilecekleriniz;

– Yaşam alanlarınızın FengShui sini gözden geçirin

– Küçük hafta sonu kaçamakları yapabilir, yeni yerler keşfedebilirsiniz tabii sağlığınıza dikkat ederek

– Stresinizi yok etmeye çalışarak, açık havada bol oksijen eşliğinde yoga veya meditasyon yapabilirsiniz

– Olabilecek yanlış anlaşılmaları önlemek için daha açık ve net konuşabilir, sakin ve sabırlı olmaya çalışabiliriz.

Dinlenmek ve yenilenmek için uygun zamanlardayız. Kendimizi uzun kış günlerine hazırlayabiliriz.

Son söz olarak ise; değişime, dönüşüme hazır olalım, an’da kalalım..

Kasım 2021 FENG SHUİ Enerjileri ise; 

7 Ekim 2022 – 6 Aralık 2022

Merkez; En dikkat edilmesi gereken yönlerden biri..  Bu olumsuz enerjilerin biraraya geldiği bu alanı ay boyunca mümkün olduğunca kullanmamanızı tavsiye ederiz. Yaşamınızın her alanında etkili olabilecek aksilikler, şanssızlıklar söz konusu olabilir.  Maddi kayıplara ve yaralanmalara karşı da dikkatli olun. Bu alanda sesli ve hareketli objeleri kullanmaktan kaçınmanızı öneririz. Ayrıca bu olumsuz enerjilerin etkisini azaltmak için metal objeler, altılı metal para ve tuzlu su kullanabilirsiniz.

Kuzey; Bu alandaki enerjiler; özellikle ana giriş kapısı, yatak odası ve oturma odası  bu alanda olanların para şansını ve refahını tehdit etmekte.. Her türlü hırsızlık ihtimaline karşı gerekli güvenlik önlemleri almanızda, kapı ve pencerelerin  kapalı ve kilitli olduğundan emin olmanızda  fayda var. Kesici uçlu aletleri de kullanırken yaralanmalara  karşı da dikkat… Bu alanda da hareketli ve sesli objelerin kullanılmaması iyi olur. İlave önlem olarak da tuzlu su kullanabilir, mavi aquamarin taşını da yanınızda taşıyabilirsiniz. 

Kuzeybatı; Tartışmalara ve çatışmalara hatta davalara neden olabilecek olumsuz etkilere karşı dikkatli olun. Durup düşünmeden tartışmalara girmeyin, harekete geçmeyin. Diğer taraftan değerlendirebileceğiniz bazı şanslı durumlar olabilir…değerlendirmeye çalışın.  Bu alanı da mümkün olduğunca sakin bırakmakta fayda var. Ayrıca dekorasyonda kırmızı renk kullanarak olumsuz etkileri azaltabilirsiniz.  

Batı; Çatışan enerjiler sizleri arkadan vurabilecek dürüst olmayan insanların hayatınıza girmesine neden olabilir. İşinizle ilgili konularda yapılacak anlaşma ve imzalanacak belgelerin üzerinden birkez daha gitmekte fayda var. Aldatılma ve dolandırılma ihtimaline karşı dikkatli olmalısınız. Çiftler, tartışmalara ve gerilimlere  yol açan durumlarda kaldığınızda  karşılıklı  anlayış ve hoşgörülü olmaya çalışınız. Bu olumsuzluklardan korunmak için tuzlu su ya da üçlü bambu kullanabilirsiniz.

Güneybatı; İş ve kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek olumlu etkiler söz konusu…  Yatırımlarınızda bu olumlu etkiden faydalanabilirsiniz ama gene de dikkatli olmanızı öneririz.  Diğer yandan bazı önemsiz sağlık sorunları ihtimaline karşı sağlığınıza dikkat etmenizde ve gerekli kontrolleri yaptırmanızda fayda var.

Güney; İş ve kariyerde olumlu enerjiler içeren bu alanda mümkün olduğunca vakit geçirebilirsiniz.  Para birikimi yapabileceğiniz beklenmeyen fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  Diğer taraftan her türlü tartışmaya girmekten kaçınmanızda ve sakin olmanızda fayda var.

Güneydoğu ; Eğitimle ilgilenenler, yazarlar, öğrenciler; yaratıcılık, araştırma ile ilgili konularda sizleri destekleyen bu olumlu  enerjilerden mümkün olduğunca faydalanabilmek için burada bol bol vakit geçirin, çalışmalarınızı bu alanda yapın. Uzun ömürlü bir ilişki ve aşk isteyenler, romantik ilişkileri destekleyen bu enerjilerden faydalanın.  Şansınızı daha da arttırmak için bu alanda aşkı simgeleyen bir çift obje bulundurabilirsiniz.

Doğu;   Yıldan gelen olumsuz enerjilerin etkisi  ay boyunca daha da artacak. Ciddi fikir ayrılıkları büyük tartışmalara, kavgalara neden olabilir bunun sonucunda istenmeyen durumlarda kalabilir ve hatta kanuni yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz. Sonradan pişman olmamak için ilişkilerinizde bu ay çok daha dikkatli olmanızı öneririz.. bir söylemeden bin düşünmeli.. Özellikle giriş kapısı bu alanda olanların bu alanların güvenliğine ay boyunca daha da dikkat etmelerinde fayda var..

Kuzeydoğu;  Bu alandaki olumsuz enerjiler hastalık ve şanssız olaylara özellikle de finansal açıdan bazı zorluklara neden olabilir.  Olumsuzluklardan korunmak için koruma sembollerinizi kullanabilir, yüksek risk içeren yatırımlardan  uzak durabilirsiniz. Ayrıca ay boyunca riskli sporlardan da uzak durmakta fayda var. Sağlık sorunlarınızı ciddiye almalı, dengeli beslenmeli ve bol bol dinlenmelisiniz. Altılı metal para ve metal objeler kullanarak da bu olumsuz enerjilerin etkisini azaltabilirsiniz.

  Değişen zamanla beraber mekanlarımızın da enerjileri sürekli değişmektedir.  Yenilenen  olumlu veya  olumsuz  bu enerjiler yaşadığımız mekanları ve bizleri de etkisi altına almaktadır.  Yukarıda mekanlarımızı ay boyunca etkileyecek çok genel  durumlardan bahsettik.  Oysa ki yaşadığımız alanların kuruluş yılları, içinde yaşayanların doğum tarihleri gibi bilgiler  birlikte ele alınıp, birbirleriyle olan etkileşimlerine göre  değerlendirilip, yorumlandığında farklılıklar göstermektedir.  Detaylı bilgi ve analiz için bizlerle irtibata geçip mekanlarınızın feng shui analizini yaptırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın