Eylül (Horoz) ayı 2023 Güncelleme

MÜKEMMELLİĞE GİDEN YOL TAŞLIDIR Jose SARAMAGO 

Bizi bunaltan, boğan, sıcaklar yerini artık bitmesin dediğimiz sıcaklara bıraktı. Akşamlar artık tatlı bir serinlikte ve pek çoğumuzda romantik duygular uyandıran Eylül’e (Horoz) 8 Eylül itibari ile giriyoruz. Bu ayı temsil eden elementler ise yin metal (Horoz) ve üzerinde yin metal. Artık tahmin edebileceğiniz gibi uyumlu bir ilişki var gözüküyor öyle olmasını umduğumuz bir ay var önümüzde. Biz bu ay olumsuzluklardan bahsetmek yerine yapmamız gerekenlere odaklanalım diyoruz.

Umuyoruz ki Maymun ayındaki değişimlerden mutlu ve yara almadan çıkmışsınızdır. Her yıl Ağustos (Maymun) ayı bizleri gerek fiziksel gerekse de ruhsal olarak değişime zorlar, değişim sunmaya da devam edecektir. Bize düşen ise bu değişimi lehimize çevirebilmemizdir. Ağustos ayı boyunca unutamayacağımız olaylara şahitlik etmek durumunda kaldık. Eylül ile beraber de işaretlerini geçtiğimiz aydan itibaren hissetmeye başladığımız, Yang enerjiden Yin enerjiye geçişi ve dönüşümü tamamlayacağız. Ve metal elementinin çok kuvvetli olduğu ay olan eylül de metal etkilerini daha fazla hissetmeye başlıyoruz. Eylül bizler için aynı zamanda hasat ayı. Şimdiye kadar ki ektiklerimizi biçmeye başlayacağız. Daha önce attığımız tohumlar meyve vermeye başlayacak. Metal aynı zamanda spiritüelliği de temsil ettiği için bizler biraz daha fazla içimize döneceğiz. Metalle birlikte özümüze dönüp iç huzurumuzu yaratabiliriz.  

Eylül dönüşüm zamanıdır. Mükemmeliyetçiliğimizi kabule; pişmanlıklarımızı, ders çıkarmaya, anlamaya; kayıplarımızı da kazanca dönüştürebiliriz. Ruhsal, zihinsel ve bedensel arınmalar bize çok iyi gelecek ve uzun kış günlerine hazırlayacaktır. Evlerimizde de bizlere hüzün veren, acılarımızı hatırlatan eşyalar veya objelerden kurtulmak için de çok uygun zamanlardayız.

Bazi etkilerine gelince; Eğer Maymun, Fare ve Ejderha yılında ya da ayında doğmuşsanız, Horoz sizin için aşk çiçeği. Ay boyunca çekiciliğiniz artacak ve karşı cins tarafından daha fazla beğenileceksiniz, belki ruh eşinizi bulacaksınız. İnsanlar tarafından daha fazla fark edileceğiniz için kariyerinize de etki ederek belki beklediğiniz terfii alabileceksiniz. Size yardımcı olabilecek daha fazla kimse bulabileceksiniz. Horoz aynı zamanda Yang ateş ve Yin ateş yılında ve/veya gününde doğanlar için koruyucu melek ve ay boyunca size yol gösterecek, ilham verecek, yardımcı olacak insanlarla karşılaşabileceksiniz.

Horozlar, Ejderhaların en iyi anlaştığı burçtur ve uyum halindedirler. Ancak Tavşanlarla da zıtlık içindedirler. Ejderhalar bu ay boyunca rahat nefes alıp, uyum ve sükûnet içinde olurken, Tavşanlar da endişe etmeden, sakin kalarak değişime hazır olmalılar. Zira zıtlıklar her zaman kötü anlama gelmemektedir. Bazen hayatımızdaki değişiklikler istemeden de olsa hayrımıza olabilmektedir. Bu zıtlık, bize belki daha iyi koşullardaki işi, daha rahat edebileceğimiz yeni bir evi veya aradığımız, arzuladığımız partneri getirecektir. Yine bu zıtlıklar veya uyum küçük tatil kaçamaklarıyla hayatımızı renklendirecektir. Haritasında özellikle gün hanesinde horoz olanlar, bu ay boyunca bolca sakarlık yapabilirler dikkatli olsunlar.

Tüm burçlar için verebileceğimiz tavsiye ise; Bu ay özellikle, enerji vampirlerine karşı kendimizi korumalı ve bu tip insanlardan uzak durmalıyız. Daha çok sanatla ilgilenerek, yaratıcılığımızı artıracak aktivitelere dahil olmaya çalışmalıyız. Bol bol meditasyon, yoga yapalım ve mutlaka nefes çalışmalarını rutinimize alalım.

Sağlık konusunda ise; Mide ve dalak en fazla dikkat etmemiz gereken organlarımız. Kuvvetli Metal enerjisinin toprağı zayıflattığı ve ateş desteğinden de yoksun olması nedeniyle oluşabilecek toprak dengesizliği bu organlarda problem yaratabilir. Sindirim sistemimiz için çok önemli olan bu iki organımızın sorun yaşamaması için ay boyunca yediklerimize ve içtiklerimize daha fazla dikkat etmemizde yarar var diyoruz. Fazla soğuk yiyecek ve içeceklerden uzak durarak, bizi ısıtacak yiyecekleri tercih etmeli ve Yin/Yang dengesini sağlamaya çalışmalıyız. Aynı zamanda ay boyunca, fazla kaygılı ruh halinde olabilir, konsantrasyon bozuklukları ve unutkanlıklar da yaşayabiliriz. Sakinde kalıp, bu konuda da dikkatli olarak küçük şeylere takılmadan bizi keyiflendirecek uğraşlar edinmeliyiz.

Feng Shui enerjileri ise; 8 Eylül  2023 – 7 Ekim 2023

Merkez (4,1); Eğitimle ilgilenenler, yazarlar, öğrenciler; yaratıcılık, araştırma ile ilgili konularda sizleri destekleyen bu olumlu  enerjilerden mümkün olduğunca faydalanabilmek için burada bol bol vakit geçirin, çalışmalarınızı bu alanda yapın.

Kuzey (9,6); İş ve kariyerde olumlu enerjiler içeren bu alanda mümkün olduğunca vakit geçirebilirsiniz.  Para birikimi yapabileceğiniz beklenmeyen  fırsatlarla karşılaşabilirsiniz.  Diğer taraftan tartışmalara girmekten kaçınmakta fayda var.

Kuzeybatı (5,2); En dikkat edilmesi gereken yönlerden biri..  Bu olumsuz enerjilerin biraraya geldiği bu alanı ay boyunca mümkün olduğunca kullanmamanızı tavsiye ederiz. Yaşamınızın her alanında etkili olabilecek aksilikler, şanssızlıklar söz konusu olabilir.  Maddi kayıplara ve yaralanmalara karşı da dikkatli olun. Bu alanda sesli ve hareketli objeleri kullanmaktan kaçınmanızı öneririz. Ayrıca bu olumsuz enerjilerin etkisini azaltmak için altılı metal para kullanabilirsiniz.

Batı (6,3); Tartışmalara ve çatışmalara hatta davalara neden olabilecek olumsuz etkilere karşı dikkatli olun. Bu alanı mümkün olduğunca kullanmamanızı, sesli- hareketli objelerden  kaçınmanızı  tavsiye ederiz. Bu alanda kırmızı kullanarak olumsuz etkileri azaltabilirsiniz.   Diğer taraftan değerlendirebileceğiniz bazı şanslı durumlarda olabilir. Onları da değerlendirmeye çalışın.. 

Güneybatı (1,7); Bu alandaki enerjiler de  tartışma ve kavgalara neden olabilir. Sakinde kalmanızı öneririyoruz.  Hırsızlık ihtimaline ve kesici uçlu aletlerle yaralanmaya  karşı da dikkat… Bu alanda da hareketli ve sesli objelerin kullanılmaması daha iyi olur.  Olumsuz etkileri azaltmak için tuzlu su kullanmanızda fayda var.

Guney(8,5); Bu alandaki olumsuz enerjiler hastalık ve şanssız olaylara özellikle de finansal açıdan bazı zorluklara neden olabilir.  Olumsuzluklardan korunmak için koruma sembollerinizi kullanabilir, yüksek risk içeren yatırımlardan uzak durabilirsiniz.  Sağlık sorunlarınızı ciddiye almalı, dengeli beslenmeli ve bol bol dinlenmelisiniz.

Güneydoğu (3,9);  Yıldan gelen olumsuz enerjilerin etkisi  ay boyunca daha da artacak. Ciddi fikir ayrılıkları büyük tartışmalara, kavgalara neden olabilir bunun sonucunda istenmeyen durumlarda kalabilir ve  hatta kanuni yaptırımlarla karşılaşabilirsiniz. Sonradan pişman olmamak için  ilişkilerde bu ay çok daha dikkatli olmalı. Bir söylemeden bin düşünmeli.  Özellikle giriş kapısı bu alanda olanlar; bu alanın çok iyi aydınlatıldığından emin olmalı. 

Doğu (2,8); Bu alandaki enerjiler  bazı  sağlık sorunları ihtimalini beraberinde getirsede kolaylıkla çözümleyebileceksiniz.  Öte yandan iş ve kariyerinizde ilerlemenize yardımcı olabilecek olumlu etkiler de söz konusu olabilir. 

Kuzeydoğu (7,4); Çatışan enerjiler sizleri arkadan vurabilecek dürüst olmayan insanların hayatınıza girmesine neden olabilir.  Aldatılma ve dolandırılma ihtimaline karşı dikkatli olmanızda fayda var. Çiftler, tartışmalara ve gerilimlere  yol açan durumlarda kaldığınızda  karşılıklı  anlayış ve hoşgörülü olmaya çalışınız. 

Yukarıda verilen bilgiler bu ay için geçerli olan genel bir değerlendirmedir. Evinize veya işyerinize özgü ayrıntılı durum; inşa edildiği dönem ve mekanların planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve çalışmalar sonucu ortaya çıkar. Kendinizin / aile bireylerinizin şanslı dönemlerini ve yaşadığınız mekanların enerjisini öğrenmek için iletişim bilgilerimizden bize ulaşabilirsiniz.

BOL BEREKETLİ, SAĞLIKLI VE SEVGİ DOLU BİR AY DİLİYORUZ….

Sevgiyle kalın….

Bir yanıt yazın