TEMMUZ 2017 MEKAN ENERJİLERİ

Merkez;

Bu bölgede biraraya gelen olumsuz yıldızların etkisiyle söylentilerin ve dedikoduların yol açacağı sürtüşmeler ve hatta çok basit fikir ayrılıkları ve tartışmalar bile büyük kavgalara dönüşebillir.  Bu çatışma ve kavgalar sonucunda oluşan ihtilafların dava sürecine bile varma ihtimali olabilir.  Sakinde kalıp, sinirlenmemeye çalışarak ve bu bölgede bulunan sesli ve hareketli alet ve objeleri ay boyunca kaldırarak ya da hiç kullanmayarak bu olumsuz enerjilerin etkisi zayıflatılabilir. 

Kuzey;

Birbirini destekleyen yıldızlar bu bölgeye bolluk ve bereket şansı getiriyor. Kariyerinde ilerlemek, şöhret ve itibar kazanmak isteyenler de bu ay bu alanı aktif kullanmaya çalışmalı. Özellikle mülk alım satımlarında büyük kazançlar elde edilebilir.  Giriş kapısı bu alanda ise yeni girişimlerde bulunmak için uygun bir zaman.  Yatak odanız bu bölgeye denk geliyorsa, size destek olacak biri ile bir atılım gerçekleştirme fırsatı olabilir.   Bu alan ortak kullanım alanı ise bu durum hanedeki herkes için geçerlidir. Öte yandan ruhsal dengesizliklerin de yaşanabileceği durumlar da söz konusu olabilir.  İstenmeyen durumlarla karşılaşılmaması için duygular kontrol altında tutulmalıdır.

Kuzeybatı;  

Bu bölgeye gelen yıldızlar; özellikle yaratıcılık gerektiren konularda çalışan yazarlar, tasarımcılar, medya sektöründe çalışanlar ve öğrenciler için şanslı bir dönem sağlıyor. Çalışma odası bu bölgede bulunanlar, burayı aktive ederek; bulunmayanlar ise gene bu bölgede kendilerine çalışma alanı ve imkanı yaratarak bu şanstan faydalanabilirler. Aşkta şansı yakalamak istiyenler de bu alanı aktive etmeli.  Fakat evli çiftler birtakım istenmeyen durumlarla karşılaşılaşabilirler. Üçüncü şahısların araya girmesi mümkün. Bu durumda uyanık,sakin ve sabırlı olunmalıdır.  Mide dalak ve bağırsaklarla ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli olunmalı ve gerekli kontroller yapılmalı.

Batı;

Bu bölgede bulunan olumsuz enerjilerin etkisiyle finansal kayıpların yaşanabileceği durumlar söz konusu olabilir.  Bu yüzden para ile ilgili konularda aşırı risk almamak ve para ile ilgili tartışmalı durumlara girmemek doğru olacaktır. Özellikle Yatak odası bu bölgede olanlar daha dikkatli olmalı zira kanuni yaptırımlara bağlı finansal kayıplar olabilir. Sağlıkla ilgili olası problemler için de gerekli önlemler alınmalı ve tedaviler zamanında yapılmalı. Bu olumsuz enerjilerden korunmak için aile üyelerinin evin bu bölgesine denk gelen alanları ve bu alanlardaki rüzgar çanı, televizyon gibi ses çıkaran alet ve objeleri mümkün olduğunca kullanmaması ve tuzlu su kullanılması tavsilye edilir.

Güneybatı; 

Bir diğer olumsuz enerjilerin yoğun olduğu bölgelerden biridir. Bu bölgede çatışma ve kavga ile birlikte soygun ve hırsızlığa bağlı finansal kayıplar olabilir.  Özellikle giriş kapısı bu yönde olanlar buna ek olarak,  kesici aletler ve yangın riskine karşı da gerekli güvenlik önlemlerini almaları önerilir.  Eğer yatak odanız bu bölgede bulunuyorsa ilişkilerde ciddi tartışmalar ve sorunlar yaşanabilir. Kontrolü eden bırakmamalı ve olaylar hakkında serin kanlı düşünerek hareket edilmeli. Ayrıca özellikle kalp ile ilgili sağlık problemlerin de dikkate alınmasında fayda var.

Güney;

Ay boyunca bu alanda şansızlık, kavga ve tartışma yaratacak olumsuz enerjiler söz konusu.  Ayrıca hırsızlık ile ilgili riskli durumlara karşı da gerekli önlemler alınmalı. Mutfak veya yemek odası bu bölgede bulunanlar özellikle gıdalarına dikkat etmeli, zira  gıda zehirlenmesi ihtimali var .  Ayrıca göz ve kalp ile ilgili sağlık problemlerinin de üzerinde durulması gerekir.  Bu alanda mümkün olduğunca fazla vakit geçirmemek ve tuzlu su bulundurulması bu negatif enerjilerin etkisini hafifletecekdir. 

Güneydoğu;

Bu bölgeye düşen yıldızlar hastalık  enerjisi getirmekte aynı zamanda duyguları da etkileyerek panik ve endişeye neden olmaktadır. Bu ay oluşacak sağlık problemleri ciddiye alınmalıdır.  Özellikle hasta veya yaşlıların ay boyunca bu bölgede mümkün olduğunca az vakit geçirmeleri ve başucunda bir kase tuzlu su bulundurmaları tavsiye edilmektedir.   

Doğu;

Bu bölgedeki yıldızlar kariyerlerinde ilerlemek, bolluk ve refah içinde geçirmek isteyenler için iyi bir şans dönemi sağlamaktadır. Giriş kapısı ve yatak odası bu alanda bulunanlar için harika bir zaman diyebiliriz. Diğer taraftan çarpışan enerjiler tartışmalara ve yanlış anlaşılmalara, işortakları arasında çatışmalara da neden olabilir.   Bu nedenle olumlu enerjileri aktive ederken olumsuz enerjiler için de sakinde kalmak ve toleranslı olmak önemlidir.

 Kuzeydoğu;  

Şanslı olan yönlerden bir diğeri olan kuzeydoğudaki olumlu enerjiler bu bölgeye para şansını beraberinde getirmektedir.  Refah ve para açısından şanslı olabilecek durumlar söz konusu olabilir. Kariyerde ilerleme ve gelirlerde artış da olabilir.   Eğer yemek odası veya oturma odası bu bölgede bulunuyorsa mümkün olduğunca vakit geçirmeye bakın. İşte başarı ve ilerleme ihtimali yaratacak durumlar söz konusu olabilir.  Zihinsel blokajlar ilham gerektiren işlerde yavaşlamaya neden olabillir ve işleri yavaşlatabilir.  Motivasyonunuzu yüksek tutun ve çalışma masanıza bir kristal top koyun.

            Değişen zamanla beraber mekanlarımızın da enerjileri sürekli değişmektedir.  Yenilenen  olumlu veya  olumsuz  bu enerjiler yaşadığımız mekanları ve bizleri de etkisi altına almaktadır.  Yukarıda mekanlarımızı ay boyunca etkileyecek genel durumlardan bahsettik.  Oysa ki yaşadığımız alanların kuruluş yılları, içinde yaşayanların doğum tarihleri gibi bilgiler  birlikte ele alınıp, birbirleriyle olan etkileşimlerine göre  değerlendirilip, yorumlandığında farklılıklar göstermektedir.  Detaylı bilgi ve analiz için bizlerle iletişime geçip mekanlarınızın feng shui analizini yaptırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın