Keçi Burcu ve Batı Burçları Etkileşimi

Bütün burçlar için ortak olarak, eklemek istediğim; Keçi ile birlikte seneden gelen olumsuz ateş-metal zıtlığı azalıyor, toprak-ateş uyumu ile daha rahat bir döneme giriyoruz. Keçinin nazik yapısı tüm burçları etkileyerek daha sevgi dolu günler getirecektir. Bu ay dostlarınızla da biraz daha fazla zaman geçirmenizi tavsiye etmek isterim. Onlarla birlikte geçireceğiniz her anın size dönüşümü muhteşem olacaktır. Yine  toprak bereketinden yararlanmak için açık havada çokça vakit geçirmeli, mümkünse meditasyon da yaparak ruhsal olarak da kendimizi beslemeliyiz. J . Trafikte ise biraz fazlaca dikkat etmemizde yarar var.

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ KOÇLAR

Koç burcunda doğmuş bir keçi iseniz, türlü çelişkilerle dolu bir insan sayılabilirsiniz. Koçun üstün yetenekleri, keçinin zararlı yönlerini hafifletebilir ve hatta ortadan kaldırabilir. Buna karşılık keçinin duyguları, yumuşaklığı koçun öfke ve şiddetini azaltır. Karşılıklı güzel bir denge oluşur. Koçlar kendi düşüncelerine bağlı kalmakta ısrar etseler de daha kontrollü olurlar.. Daha sabırlı hale gelen bu kişiliğin kurnazlık ve ihanetle işi olmaz. Onun içinde siz hoş, cana yakın, çevresinde beğenilen birisiniz J. Kafanız iyi çalışır ve duygularınız da güçlüdür. Atılganlık, cesaret isteyen işlerde başarılı olabilirsiniz. Koç keçisi asla geri çekilmez ve inandığı şeyleri savunmaktan kaçınmaz. Çok iyi liderdirler, asla egoist ve despot olmazlar. Ayrıca derin duygulara gerek duyulan konularda size göredir. Cömertsiniz ve parayı tutmasını bilmezsiniz. Bu konuda kafanızı kullanmalı ve geleceğinizi düşünmelisiniz. Aşık olarak ateşli seviyorsunuz ancak sevginiz çabuk geçiyor. Aradığınız sevgiyi hayatınızın ikinci devresinde bulabilirsiniz. Zamanla yeteneklerinizi ortaya koymakta ustalaşarak daha başarılı olabilirsiniz.

Ünlü koç- KEÇİ insanı – İlhan İREM

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ BOĞALAR

Boğa burcunda doğmuş bir keçiyseniz, başarıya ulaşmanızı sağlayacak pek çok şeye sahipsinizdir. Sebatlı ve gayretlisiniz. Çalışmaktan kaçınmaz, istediğiniz şeylere ulaşabilmek için büyük gayret gösterirsiniz. Zaman zaman geçmişe takılmanız sizi depresif yapabilir ama iradeniz oldukça güçlüdür. Hayatın güzelliklerinden çok zevk alırsınız. Yaratma gücünüz de oldukça fazladır. Amaçlarınıza bağlısınız ve ne istediğinizi bilirsiniz. Yeniliklere fazlaca açık olan keçi, tutucu boğa tarafıyla bastırılır ve daha sağduyulu, ikna edici ve güzel şeyleri hemen fark eden bir kişiliğe dönüşür. Rahatı ve güvenliği için ne gerekiyorsa yapar. Duygularınızı, düşüncelerinizi; edebiyat, müzik, resim veya dans gibi sanatsal yollarla kolaylıkla ifade edebilirsiniz. Sakinsinizdir ve kolay kolay sinirlenmezsiniz. Kendiniz istemediğiniz sürece hiçbir şeyin değişmesine izin vermezsiniz. Yalnızca kendinize fazla düşkünsünüz L. Beğenmediğiniz küçük bir şey olursa yakınmaya başlarsınız. Örneğin kıyafetinizi beğenmezseniz o gün sizin için zehir olabilir. Sevgide kararlı ve sebatlısınız. Fakat partnerinizin üstüne fazla düşmeniz onun şımarmasına da neden olabilir. Kendi değerlerinizi bilerek hareket etmeli ve aynı zamanda kendinizi saydırmalısınız.

Ünlü boğa- KEÇİ insanı- Balerin Margot FONTEYN

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ İKİZLER

İkizler burcunda doğmuş bir keçiyseniz çok hareketli, konuşkan, yerinde duramayan ve aklına eseni yapmayı isteyen birisiniz. Çok yönlü ve yaratıcı bir kişiliğe sahip olmalısınız. Keçinin ince zevkleri ve seçkin tavrıyla, ikizlerin hazır cevaplılığı hoş bir denge oluşturur. Çok zekisiniz ve durumlardan yararlanmasını bilirsiniz. Pek çok konuda başarılı olabilirsiniz. Ama siz kendinizi göstermeyi, dikkat çekmeyi ve ün yapmayı arzularsınız. Konuşmanın, sözlerin gücüne inanırsınız. Sizin için sözler inanılmayacak kadar güçlü bir silahtır. Heyecanlı, yeni fikirleri seven maceraperest ve çok yönlüsünüz. Birçok şeyi bir arada yapabilen ve her yere yetişebilen bu kişiliğe bırakın uyum sağlamayı, takip etmek bile zordur. Yakınmaktan, durmadan problemlerden söz etmekten vaz geçmeniz daha kolay iletişim kurmanızı sağlayacaktır. Aksi halde bu yüzden dost kaybedebilirsiniz. Zaten kolay bir insan değilsiniz. Sık sık fikir değiştirmeniz, hızlı yaşamınız bazı kimselerin gerilmesine neden olabilir. Sevgiye önem verirsiniz. Sevdiğiniz sürece karşı tarafa çok iyisinizdir. Fakat bağları da kolaylıkla koparabilirsiniz.

Ünlü ikizler-KEÇİ insanı- Aktör Lord Laurence OLIVIER

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ YENGEÇLER

Yengeç burcunda doğmuş bir keçi iseniz, anlaşılması zor bir insan sayılabilirsiniz. Edilgen bir yapıya sahipsiniz. Genellikle dini inançlarına bağlısınız. Çok iyi yönleriniz olmasına rağmen bir iki kusurunuzda tabii ki vardır. Durmadan yakınma huyundan vazgeçmelisiniz. Bu yakınma sizi çok seven insanları bile bezdirebilir. Çalışkan, iyi niyetli, evine- sevdiklerine bağlı, sebatkar, başladığı işi sonuna kadar götürebilecek birisiniz. Paranın değerini bilir ve parayı artırabilme meziyetine sahipsiniz. Dostlarınız ve aileniz için her şeyi düşünmeden yapabilirsiniz. Evlilik sizin için önemlidir. Kabul ve takdir görmekten çok hoşlanırsınız ve bu durumlarda mucizeler yaratabilirsiniz. Duygularınızı gizlersiniz, sizi gören çok güçlü olduğunuzu zanneder. Oysa duygular söz konusu olduğu zaman küçük bir çocuktan farkınız yoktur. Yalnız yaşayamazsınız, arkadaşlarınıza ve ailenize yakın olmalısınız. Sever, inanır ve bağlanırsınız. Bu arada kuşku ve kıskançlık yüzünden partnerinize pek de rahat vermezsiniz. Yakınmaktan vazgeçer ve daha gerçekçi olursanız mutluluğu yakalarsınız J.

Ünlü yengeç- KEÇİ insanı- NİLÜFER

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ ASLANLAR

Aslan burcunda doğmuş bir keçi olarak çelişkilerle dolu ama aynı zamanda çok yönlü birisiniz. Yeteneklerinizi kolaylıkla ortaya koyacak gücünüz vardır. İddialı aslan, keçinin utangaçlığını yok eder ve onu neşeli biri haline dönüştürür. Başarıya giden yolu bilirsiniz ve insanları kolaylıkla etkilersiniz. Siz çığır açabilecek birisiniz. Aslanın iradesi ve güçlü karakteri bu kişiliği daha dayanıklı yapar. Bağımsızsınız ve coşkunuzu hiç bir zaman kaybetmezsiniz. . Aslan keçisi, olarak, saygı duyulan birisiniz ve prensiplerinize göre yaşamak için asilce bir çaba gösterirsiniz. Daha az kötümsersiniz, eleştiriye katlanabilir, ayaklarınız üstünde durarak kabul görmeyi başarırsınız. Aslan keçisi olarak, iletişim kurduğunuz herkese nazik ve sevecen davranırsınız. Yalnız biraz da kendini beğenmiş ve bencilsiniz J. Dikkatli olmalısınız, amacınızı gerçekleştirirken hata yapabilirsiniz. Ayrıca güçlü kafanızın yanı sıra fazla hassasınız. Bu duygusallık yüzünden de gerçekleri görmekten kaçıp hata yapabilirsiniz. Sevgide sadık, iyi niyetli, ateşlisiniz. Sevdiğinize elinizden gelen her şeyi verebilirsiniz. Bu arada verdiğiniz sözleri tutar ve hiçbir zaman dönmezsiniz.

Ünlü aslan- KEÇİ insanı- MUSSOLİNİ, Coco CHANEL

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ BAŞAKLAR

Başak burcunda doğmuş bir keçi iseniz, yararlanacağınız insanları iyi seçersiniz. Dostluklar, ahbaplıklar sizin için önemlidir. Şirin ve cana yakın biri olduğunuz için de pek çok kimse size yardım eder. Keçinin savurganlığı, başağın ciddi ve para konusundaki dikkati ile dengelenir. Bu birleşimde keçi, nefsinden ödün veren, kararlı bir yapıya dönüşür. Başak sayesinde kişisel ilişkilere daha çok önem verirsiniz ve bağlılığın değerini bilen kişilere dönüşürsünüz. Tembel değilsinizdir, hoşunuza giden konuda çalışırsınız. Fakat siz de hırslı değilsiniz. Onun içinde başarıya erişmek için başkalarından yararlanmanız gerekir. Yine aileniz, yakınlarınız sizin için türlü şeyler yaparlar. Zaman zaman başkalarının durumuna haset edebilir ve yakınabilirsiniz. Bu da sizi sevenleri üzer. Ayrıca sağlığınıza fazla düşkünsünüz. Her türlü ilacı içmeye kalkarsınız. Yakınmaktan ve sağlığınızla uğraşmaktan vaz geçerseniz daha fazla sevilirsiniz. Seveceğiniz kişi sizinle dost olmalıdır. Böylece mutlu bir yuvanız olabilir.

Ünlü başak- KEÇİ insanı-  Ann BANCROFT

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ TERAZİLER

Terazi burcunda doğmuş bir keçi iseniz, her şeyden önce çok çekicisinizdir. Zarif, hoş, nazik, entelektüel bir yapıya sahipsiniz. Cazibeniz sayesinde istediklerinizi elde edebileceğinizi ve yükselebileceğinizi de biliyorsunuzJ. Terazi keçileri ilgi ve sevilmeye ihtiyaç duyarlar. Kabul görmeleri ve arkadaş edinmeleri ok önemlidir. Hassas ve kırılgan görünebilirsiniz ama özünde inatçı ve zorluklarla baş edebilecek güçtesinizdir. Kültürlü ve seçkinsiniz. Sezgileriniz güçlüdür. Sanat ve güzellik konusunda bilgilisiniz, Müthiş bir denge ve renk duygusuna sahipsiniz. Toplum ilişkilerinde başarılısınız ve sizi beğenen, arayan, seven çoktur. İstediğiniz duruma kolaylıkla gelebilirsiniz. Güzellikler ve sevgi yaşamınızda daima önemli bir rol oynar. Dengeli gibi gözükürsünüz ama duygularınız yüzünden türlü hatalar da yapabilirsiniz. Sevdiğiniz sürece başka hiçbir şeyle ilgilenmezsiniz, ancak sevginiz bitince hemen uzaklaşırsınız. Tekrar aşık olabilir ve eskisi gibi sevebilirsiniz. Sizden hoşlananlar hatalarınızı görmezden gelebilirlerJ. Öfkelenmeden, sinirlenmeden problemlere çözüm üretebilirsiniz.

Ünlü terazi- KEÇİ insanı- Angie DICKINSON

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ AKREPLER

Akrep burcunda doğmuş bir keçi iseniz, duygulara önem veren, güçlü akla ve bedene sahip ağırbaşlı birisiniz. Kendinizi alçak gönüllülükle ifade edersiniz. En tecrübeli gözlemcileri bile şakına çevirecek bir yaratıcılığınız vardır. Siz her şeye duygu açısından bakarsınız. Bu aklınızı kullanmadığınız anlamına gelmez tabi ki, tam aksine gerektiği zaman son derece akılcı kararlar verirsiniz. Ancak hayatınız boyunca duygularınız ağır basar. Çok yeteneklisiniz, özellikle yaratıcı konularda başarılı olabilirsiniz. Akrep ve keçi birlikteliği iyi bir denge oluşturduğu için kendine acımaktan ve kendini hırpalamaktan kurtulursunuz. Önce sezgilerinize, sonra sevdiklerinize ve en sonda toplumun görüşlerine göre hareket edersiniz. Dostlarınızı sevmekle birlikte aslında pek kimseye güvenmezsiniz. Bu arada kuşkucu ve kıskançsınız. Hatta kızdığınız zaman kinci bile olursunuz. Kafanıza koyduğunuzu yaparsınız. Kimseyi kasten üzmezsiniz. Aşk sizin için çok önemlidir, sevdiğiniz zaman hem mutlu hem de mutsuz olabilirsiniz. Çünkü en neşeli anınızda sevgilinizden kuşkulanır ve birden karamsarlaşırsınız. Onu hayali şeylerle suçlayabilirsiniz. Size dayanmak pek kolay değildir doğrusu J. Fakat çok cazibelisiniz ve bu yüzden de sizi seven kimse kolay kolay bırakamaz.

Ünlü akrep- KEÇİ insanı- Julia ROBERTS

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ YAYLAR

Yay burcunda doğmuş bir keçi olarak, neşeli, meraklı, her şeye ilgi duyan, aklına eseni yapmaya kalkan birisiniz. Keçi ve yay etkileşimi, iyi niyetli, mantıklı ve yeni akımlara geniş açıdan bakabilen birleşimi yaratır. Can sıkıcı detaylardan ve pis işlerden hoşlanmazsınız. Yeni şeyler keşfetmeyi ve komplo teorileri üretmeyi seversiniz. Dostluklar sizin için çok önemlidir. Dostlarınıza her şeyinizi anlatabilir, onların daima sizi destekleyeceklerini bilirsiniz. Sözleriniz hoş ve sevimlidir, hatta yakınmalarınızla bile çevrenizdekileri bir hayli eğlendirebilirsiniz. Her şeyi ti ye alabilen, kendiyle barışık bir yapıya sahipsiniz. Ancak bu duygusuz olduğunuz anlamına gelmez tabii ki. Tam aksine derin hislere sahipsiniz ve belirli konularda susmayı uygun bulursunuz. Bunlardan biri de sevgidir. Dostlarınız bile duygularınızı anlayamazlar. Yuvaya, aileye çok düşkünsünüz. İyi bir eş olabilirsiniz. Çocukları seversiniz. Birden fazla konudan para kazanabilirsiniz. Yaratıcı bir konuda da başarı sağlayabilirsiniz. Sakin ve neşelisiniz ama öfkenizin tehlikeli olduğunu da belirtelim.  Çok yönlüsünüz J.

Ünlü yay-KEÇİ insanı- Mark TWAİN

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ OĞLAKLAR

Oğlak burcunda doğmuş bir keçi iseniz, bayağı ilginç bir kişiliğe sahipsiniz. Ne istediğinizi bilir, hedeflerinizi belirler ve kendi kararlarınızı vermekten çekinmezsiniz. Parasal olarak da şanslısınız. Geri planda kalmayı sevmeyen oğlak yönü, itici güç olacaktır etkileşimde. Duygularınızla, mantığınız arasında denge kuramazsanız çok bocalayabilirsiniz. Hırslı, yükselmeyi arzulayan birisiniz. Fakat bu arada kuşkulu, hemen hemen hiç kimseye güvenemeyen birisiniz de. Hırsınız sayesinde, çabuk yükselip tepeye çıkabilirsiniz. Ancak tepeye çıkarken, iyi niyetle, alçak gönüllü davranarak, dostluklar kurmalısınız. Bu dostluklar sizi kuşkulardan, karamsarlıktan kurtarabilir. Yaptığınız her şeyde sonuna kadar gitmeniz her zaman yarar sağlamaz., bazen nerde durmanız gerektiğini bilmelisiniz. Sevgide sizi anlayan, size yardım edecek biriyle mutlu olabilirsiniz. Anlayışlı bir eş bulmanız da şarttır. O zaman başarı da mutlulukta sizindir.

Ünlü oğlak-KEÇİ insanı- Janis JOPLIN

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ KOVALAR

Kova burcunda doğmuş keçi iseniz, sıra dışı fikirlere sahip. Sezgileri güçlü ve fedakarsınız J. Kovanın derin bilgisi ile keçinin iyi huyu ve duyarlı özellikleri birleşerek barışçıl bir kişilik oluşturur. Kova keçisi, şan, şöhret peşinde değilsiniz. Sadece etrafınızda mutlu insanlar görmek istersiniz. Zekisiniz ve zayıf taraflarınızı da bilirsiniz. Bunlardan zarar görmemek içinde gereken dikkati gösterirsiniz. Yalnız fazla zeki olduğunuz için zaman zaman koşullardan bıkabilir ve kapris yapmaya başlayabilirsiniz dikkat J.. Bu davranış, çevrenizdekileri şaşırtır ama sizden hoşlandıkları için de sessiz kalırlar. Düşüncelerinizi açıkladığınız zaman çevrenizdekileri adeta büyülersiniz. İnsanları iyi tanırsınız. Başarınızın bir sırrı da bu olabilir. İş aşka gelince; duraklıyorsunuz. Buna duygusuz olmanız yol açmıyor. İnce duygulara sahipsiniz. Sadece biraz bencilsiniz ve fazla ciddi ilişkiler sizi sıkabiliyor. Ancak çok yönlü, hoş, zeki biri sizi kendine bağlayabilir J.

Ünlü kova- KEÇİ insanı- Yazar ve Düşünür Lin YUTANG

KEÇİ YILINDA DOĞMUŞ BALIKLAR

Balık burcunda doğmuş bir keçi olarak, sizden her şey beklenebilir. İnsanı bıktıracak kadar ayrıntıya düşkün olmanıza rağmen, cazibeli, ince düşünceli ve eğlenceli bir yapıya sahipsiniz. Cömertliğiniz ve nezaketiniz size çok şey kazandırır. Geçmişte yaşamayı, sakin ve sessiz yerlerde olmayı, yaşamı çok seversiniz. Gerçekleri görebildiğiniz gibi eşsiz düşleriniz de vardır. Hem bunları gerçek haline dönüştürmeniz de mümkündür. Bunu gerçekleştirecek beceriye ve zekaya sahipsiniz. Zaman zaman mutlu olamayacağınızı düşünerek, umutsuzluğa kapılabilir, dünyanızı karartabilirsiniz. Sonra birden değişip iyimserliğinize kavuşursunuz. Gel-gitlerinizi kontrol etmeyi başarırsanız çok daha mutlu olabilirsiniz. Neyse ki dostlarınız sizi yalnız bırakmazlar. Çünkü böyle sıkıldığınız durumlarda çekilmez biri olabilirsiniz. Çalışmayı pek sevmezsiniz. Kestirme yoldan amaçlara erişmek gerektiğini düşünenlerdensiniz. Dostlarınızın sizden ümit kestikleri anda beklenmedik bir çıkış yaparak hepsini şaşırtır başarılı olursunuz. Çok duygusalsınız ve aşk ta da başarılısınız. Yalnız sizi seven kimseyi karamsarlığınızla üzebilirsiniz. Daima iyimser olabilmek için gayret etmelisiniz.

Ünlü balık- KEÇİ insanı- Satranç Şampiyonu Bobby FISHER

Temmuz ayının en şanslı burçları ise;  ikizler-keçi, balık-keçi ve akrep-keçi’lerdir.

Keçi, köpek ve öküz birlikte ceza oluşturdukları için doğum haritalarında köpek ya da öküz bulunanlar  için bu ay at figürü taşımalarını tavsiye ederim.

Burada anlatılanlar tabii ki genel bilgilerdir.. Çin burcunuzu, Çin astrolojisi sayfamızdan bulabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi edinmek için gerçek doğum tarihleri ile çalışmak gerekmektedir.  Detaylı analiz için lütfen bizimle iletişime geçiniz…

Hepinize sağlıklı, bol bereketli ve Aşk dolu bir ay diliyorum…

Ağustos MAYMUN burcu etkileşiminde görüşmek üzere…

Bir yanıt yazın