AĞUSTOS 2017 MEKAN ENERJİLERİ

Merkez;(1,2)

-Bu bölgedeki olumsuz enerjiler sağlık ile ilgili problemlere, ufak tefek aksiliklere veya kazalara neden olabilir. Özellikle yatak odası bu alanda olanları etkileme ihtimali daha yüksek. Ayrıca, ilişkilerde de problemler yaşanabilir, özellikle aile içinde eşler arasındaki anlaşmazlık durumlarında sakin kalıp, sinirlenmemeye çalışılmalı ve ani tepkilerden kaçınılmalı. Başucunda tuzlu su bulundurulması, bu alanların aktif kullanılmaması ve bu alanda bulunan hareketli ve/veya sesli objelerin mümkün olduğunca kullanılmaması tavsiye edilir.  

Kuzey; (6,7)

-Bu bölgeye düşen yıldızlar kıskançlık, tartışma, kavga gibi olumsuz duyguların ortaya çıkmasına neden olacak durum ve koşulları ortaya çıkarabilir. Bu olumsuz duygulara kapılmadan daha serinkanlı hareket ederek etkisinden kurtulmak mümkün olabilir. Ayrıca ay boyunca bu bölge için hırsızlık ihtimali bulunmaktadır. Özellikle giriş kapısı bu yönde olanların gerekli güvenlik tedbirlerini almasında fayda olacaktır.

Kuzeybatı;(2,3)  

-Ay boyunca bu alanda da şansızlık, kavga ve tartışma yaratacak olumsuz enerjiler söz konusu. Gerek işyerinde gerekse aile içi ilişkilerde gerilim oluşturacak durumlar var. Bu bölgedeki yıldızların etkisiyle kavgaya varan tartışmacı ortamların oluşma ihtimaline karşın sakin davranmakta fayda var. Bu bölgede bulunan odaları mümkün olduğunca aktif kullanmamak ve sessiz bırakmakta fayda var.  

Batı; (3,4)

-Bu alandaki olumsuz enerjiler, dolandırılmaya, dedikodulara ve buna bağlı duygusal gerginlik yaşanmasına neden olabilir. Aile içi ilişkilerde ve evlilikte birtakım problemler yaşanabilir. Dikkatli ve uyanık olmakta fayda var. Bu bölge, aynı zamanda yazar ve öğrenciler için yaratıcılığı ve motivasyonu güçlendirici olumlu enerjileri de bulundurmaktadır.

Güneybatı;  (7,8)

Özellikle giriş kapısı ve çalışma odası bu yönde olanlardan; kariyerini ilerletmek, işini kurmak veya geliştirmek isteyenler için olumlu enerjiler bulunmaktadır. Herhangi bir yarışmayı kazanarak para kazanma şansı ve ihtimali yüksek gözüküyor. Bu bölgede çalışarak veya proje hazırlayarak bu olumlu enerjilerden mümkün olduğunca faydalanılabilir.

Güney; (5,6)

Cephesi güneye bakan evlerde oturanlar için bu ay bolluk ve bereket şansı olabilir. Özellikle giriş kapısı bu yönde ise;  kariyer gelişiminde ve /veya iş geliştirme de bazı fırsatlar ile karşılaşıla bilinir. Bu fırsatların farkında olmalı ve iyi değerlendirmeye çalışmalı. Diğer taraftan olumsuz enerjilerin sağlık ile ilgili birtakım ciddi problemlere neden olma ihtimaline karşın sağlık kontrollerinin zamanında yaptırılması önerilir.

Güneydoğu; (9,1)

Bu bölgeye düşen yıldızlar özellikle hırslı ve iddialı kişiler için fırsatlar sunuyor. Ün, başarı, bolluk ve işte başarı şansı var. Çatışan enerjiler sağlıkla ilgili sorunları da beraberinde getireceğinden hasta olma veya yaralanma ihtimaline karşı fazla yorulmamalı ve sağlığımıza dikkat etmeliyiz.

Doğu;(8,9)

Bu bölgede ay boyunca etkili olacak yıldızlar, giriş kapısı bu yönde olan veya bu alanda çalışanlar için bolluk, bereket getirebilir. Bu olumlu enerjilerin etkisiyle iş yaşamında çok şanslı bir döneme girilmesi sözkonusu olabilir. Kariyerlerinde ilerlemek, bolluk ve refah içinde geçirmek isteyenler; bu bölgeyi mümkün olduğunca aktif kullanarak bu olumlu enerjilerden faydalanabilir.

Kuzeydoğu; (4,5)

Bu bölgede bulunan olumsuz enerjilerin etkisiyle talihsizliklerin ve finansal kayıpların yaşanabileceği durumlar söz konusu olabilir. Bu yüzden para ile ilgili konularda riskli durumlara girmemek doğru olacaktır. Özellikle Yatak odası veya çalışma odası bu bölgede olanlar daha dikkatli olmalı. Sağlıkla ilgili olası problemler için de gerekli önlemler alınmalı ve tedaviler zamanında yapılmalı. Ayrıca bu olumsuz enerjiler zihinsel blokajlara neden olacağından ilham gerektiren işlerde çalışanların; özellikle de yazarlar ve öğrencilerin çalışmalarında yavaşlamaya neden olabilir. Motivasyonunuzu yüksek tutun ve mümkünse bu bölgeyi fazla aktif kullanmayın.

——–

Değişen zamanla beraber mekânlarımızın da enerjileri sürekli değişmektedir. Yenilenen olumlu veya olumsuz bu enerjiler yaşadığımız mekânları ve bizleri de etkisi altına almaktadır. Yukarıda mekânlarımızı ay boyunca etkileyecek çok genel durumlardan bahsettik. Oysaki yaşadığımız alanların kuruluş yılları, içinde yaşayanların doğum tarihleri gibi bilgiler birlikte ele alınıp, birbirleriyle olan etkileşimlerine göre değerlendirilip, yorumlandığında farklılıklar göstermektedir. Detaylı bilgi ve analiz için bizimle irtibata geçip mekânlarınızın feng shui analizini yaptırabilirsiniz.

Bir yanıt yazın