ARALIK 2017 MEKAN ENERJİLERİ

7 Aralık 2017  – 5 Ocak 2018

Merkez;  (1,7)

Bu ay merkeze  gelen olumsuz enerjiler etkisiyle hırsızlık  ve kandırılma riski olabilir , gereksiz riskler almaktan kaçınmalıyız. Önümüzdeki birkaç hafta işyerindeki yoğun rekabet ortamında insanların iyi niyetli olmalarına fazla güvenmeyerek, Evlerimizde ve işyerlerimizde gerekli önlemleri almalıyız. 

Kuzey;  (6,3)

Bu bölgede bulunan olumsuz enerjiler; çatışmaları, görüş ayrılıklarını ve kavgaları, adli işlem yapılmasını gerektirecek durumlara kadar vardırabilir. Bu olumsuz enerjiler hem hastalık hem de sakatlanma ihtimalini arttırırken aynı zamanda da başarıya ulaşmada engel teşkil edebilir. Öte yandan çok beklenmedik bir şans da elde edilebilir. Bu yüzden bu ay etraflıca düşünüp  dikkatli adımlar atılmalıdır. Hareketli su objelerinin bu alanda kullanılması bu olumlu şansı yakalamaya yardımcı olabilir.

Kuzeybatı ; (2,8)

Bu bölgeye gelen olumlu enerjiler; özellikle giriş kapısı bu yönde olanlar ve bu alanı sıklıkla kullananlara kariyerlerinde terfi imkanı ve gelirlerinde artış  bolluk ve bereket  şansını da beraberinde getirmektedir.   Bunun yanında bazı sağlık problemleri olsa da bunun etkilerini kontrol altında tutmak için ay boyunca sağlığımıza dikkat etmekte fayda var. 

Batı; (3/9)

Bu bölgede ay boyunca bulunacak olumlu enerjiler yıldan gelen olumsuz enerjilerin etkisini arttıracaktır.  Çatışma enerjileri ilerde daha büyük yasal problemlere yol açacak tartışma ve anlaşmazlıklara da neden olabilir. Hırsızlığa karşı mekanlarımızda gerekli önlemleri almalı ve dikkatli olmalıyız. Öte yandan aydan gelen enerjilerin, başarı ve ün kazandırmada etkili olma ihtimalini göz ardı etmemeliyiz.   

Güneybatı; (7/4)

Bu ay akademik çalışmalar ve romantik ilişkiler için olumlu enerjiler bulunsa da yıldan gelen olumsuz enerjilerin etkisiyle yanlış anlaşmalar ve uyumsuzlukların yaşanma ihtimaline karşın evrak işlerini dikkatlice incelemek sonradan bize pahalıya mal olabilecek hatalar yapmamızı önleyebilir.   Bu alanda da tuzlu su bulundurarak olumsuzlukları bertaraf edebiliriz. 

Güney; (5/2)

Bu bölgeye gelen olumsuz enerjilerin bir araya gelmesi ile bazı sağlık problemleri yaşanabileceği gibi şanssızlık ve finansal kayıplara da yol açabilecek durumlar sözkonusu olabilir.   Bu olumsuz enerjileri kontrol altında tutmak için bu bölgede mümkün olduğunca metal bulundurmalı ve ay boyunca bu alanı mümkünse çok az kullanmalı ve/veya burada hareketli objeleri kullanmaktan kaçınmalıyız.

Güneydoğu (9/6)

Bir diğer olumlu yönlerden biri olan bu bölgedeki  enerjiler önünüzdeki engellerin kalkmasına, en az umduğunuz yerlerden  doğru zamanda, doğru kişilerden yardımlar almamızı sağlayacaktır. Öte yandan kuşaklar arası bazı çatışmalar yaşanabileceğinden bu alanda kristal toplar kullanmanızı tavsiye ederiz. 

Doğu (8/5)

Bu ay bu bölgeye düşen olumsuz enerjiler olumlu enerjilerin etkisini azaltabilir. Bu nedenle ay boyunca parasal problemlere, kötü şans ve hastalık gibi olusuzluklara neden olma ihtimali vardır.  Ay boyunca ana giriş kapısı ve yaşam alanı bu bölgede olanların etkinliklerini ertelemesi,  imza atmadan veya herhangi bir işe atılmadan önce ince eleyip sık dokumasını tavsiye ederiz. Aksi takdirde ciddi parasal kayıplara uğrama ihtimalleri olabilir. Fazla olan toprak enerjisini dengelemek için durgun su ve metal bulundurabiliriz.

Kuzey doğu (4/1)

Olumlu enerjilerin biraraya geldiği bu bölgede;  kariyerinde ilerlemek ve akademik başarıya ulaşmak isteyenler için başarı ve bol kazanç elde etmelerini sağlayacak fırsatlar ortaya çıkabilir.  Ayrıca bu olumlu enerjilerin etkisiyle öğrencilerin girecekleri sınavlarda başarı şanslarının artma ihtimali de bulunmaktadır.  Diğer yandan ikili ilişkilerde de olumlu enerjilerin etkili olması beklenebilir. Bu olumlu enerjilerden daha fazla yararlanmak ve burayı aktive edebilmek için kristal top kullanılmasını ve burada daha fazla zaman geçirilmesini önerebiliriz. 

                                      SEVGİYLE KALIN

Değişen zamanla beraber mekanlarımızın da enerjileri sürekli değişmektedir.  Yenilenen  olumlu veya  olumsuz  bu enerjiler yaşadığımız mekanları ve bizleri de etkisi altına almaktadır.  Yukarıda mekanlarımızı ay boyunca etkileyecek çok genel  durumlardan bahsettik.  Oysa ki yaşadığımız alanların kuruluş yılları, içinde yaşayanların doğum tarihleri gibi bilgiler  birlikte ele alınıp, birbirleriyle olan etkileşimlerine göre  değerlendirilip, yorumlandığında farklılıklar göstermektedir.  Detaylı bilgi ve analiz için bizlerle irtibata geçip mekanlarınızın feng shui analizini yaptırabilir yaşamlarınızda olumlu bir değişim gerçekleştirebilirsiniz. 

Bir yanıt yazın