Öküz Burcu ve Batı Burçları Etkileşimi

Bütün burçlar için ortak olarak, eklemek istediğim; Bizler 2018 yılının gelişini kutladık ancak Çin takvimine göre 2017 Horoz yılı henüz bitmedi ve yılın son ayı olan Öküz ayına 5 Ocakta girdik. 2017 Ekim den beri hissettiğimiz Köpek yılı etkilerini bu ay daha fazla hissedebileceğiz. Köpeğin getireceği karamsarlık ve endişeli hal, ay boyunca etkisini hissettirebilir. Ancak aynı zaman da bizleri yıl boyunca karşılaşabileceğimiz zorlu olaylara veya olumsuzluklara karşı da hazır olmamızı sağlayacaktır. Ama Öküzün çalışkanlığı, empati duygusu, azimli ve dayanıklılığı ise İyi niyet ve cömert hallerimizi artıracaktır. Bu ay metal elementi iyi elementi olanlar için rahat ve kolay bir ay ama metal elementi iyi olmayanlar için ise yaşamlarında daha dikkatli olmalarında fayda olduğunu söylemeliyiz. Bu ay ayrıca haritalarında Köpek ve Keçi olanlar çok daha dikkatli olsunlar. Tüm sağlık kontrollerini bu ay yaptırmalarında yarar var. Bu ay, hayatımızda değişiklere gebe bir ay olacak ve tüm hayatımızı etkileyebilecektir. Yaşadıklarımızın ve yaşayacaklarımızın farkında olalım ve önemseyelim zira yıl için ipuçları verecektir. Bir başka önerim de meditasyon yaparak stres kontrolü yapmanız. Özetle; gerginlikten uzak, sakin kalarak, kendimizi akışa bırakıp mümkün olduğunca sanatsal faaliyetler izleyerek yaşamdan keyif almaya çalışmamızda yarar olduğunu söyleyebilirim. 2018 Köpek yılı değerlendirmemizi; Köpek I ve Köpek 2 olarak yeni yıl başlangıcında yorumladık.. bloğumuzdan okuyabilirsiniz.

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ KOÇLAR

Koç burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; çok hırslı biri olduğunuzu söyleyebiliriz. Amacınıza ulaşmak için her şeyi yaparsınız. Kolayca plan yapabilen, cesaretli, sabırlı, istikrarlı biraz kaprisli ve inatçı birisiniz. Ancak istediğiniz şeyi elde etmeye çalışırken dikkatli olun, bu sizin lehinize de aleyhinize de olabilir. Aşk ta ateşli, duygulu ve kıskanç birisiniz. Sizin istedikleriniz olmalıdır aksi halde oldukça öfkeli ve hatta kindar olabilirsiniz. Sevdiğiniz kişiye, sizin istediklerinize uyması halinde her şeyi verebilirsiniz. Daima sizin yönetiminiz altında olmalıdır..bazen katlanılmaz biri haline dönüşebilirsiniz. Çok güçlü, fedakar bir dost bir o kadar da tehlikeli düşmansınız. Zengin ve başarılı olmak için her şeye sahipsiniz.

Ünlü koç- Öküz insanı – Johann Sebastian BACH, Adolf HITLER

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ BOĞALAR

Boğa burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; azimli, iyi niyetli, istikrarlı, gururlu ve inatçı birisiniz. Olayları en ince ayrıntısına kadar inceledikten sonra karar verirsiniz. Çalışkan, düzenli, becerikli ve aynı zamanda da şanslısınız. Biraz tutucusunuz ve yeniliklere pek kolay ilgi göstermezsiniz. Güzelliklere hayransınız ve duygulara önem verirsiniz. Aşık olduğunuzda hayatınız boyunca sevebilirsiniz. Aynı şeyi partnerinizden de beklersiniz ama. Rahat bir yaşam isteğiniz vardır. Aklınıza koyduğunuz şeyi aradan yıllar geçse de unutmazsınız ve yaparsınız. Sizinle anlaşmak pek kolay değildir. Dalkavukluk ve gösterişli laflardan hoşlanmazsınız. Anlaşmak için sizin arzularınıza uyulmalıdır. Güzel sanatlar, perde ve sahne size göredir.

Ünlü boğa- Öküz insanı- Jack NICHOLSON, George CLOONEY

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ İKİZLER

İkizler burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; Çelişkilerle dolu birisiniz. İkizlerin zekası ve merakı, Öküz’ün yetenekleri ile birleşerek çok ilginç ve eğlenceli biri olmanızı sağlar. İkizler Öküzü olarak görevlerinizi zamanında yapar ve rutin işlerden sıkılmazsınız. Parayı rahatınız için istersiniz ancak sizi ilgilendiren başarının kendisidir. Ölümsüz bir isim bırakmak sizi çok mutlu edecektir. Dostluklardan, konuşmaktan ve yeni şeylerle ilgilenmekten çok hoşlanırsınız. Aşk ta sizin için yeniliktir ve ardı ardına yeni maceralara atılabilirsiniz. Ama sonunda gerçek sevgiyi de bulursunuz. İstediğiniz kişi, bilgili, çok yönlü ve güzelliklere önem veren biri olmalıdır. Kısa sürede para kazanmak ve sonrasında size zevk veren şeylerle ilgilenmek istersiniz.

Edebiyat en sevdiğiniz daldır ve sizin gruptan ünlü yazarlar çıkar.

Ünlü ikizler- Öküz insanı- Bülent ECEVİT, Atilla İLHAN

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ YENGEÇLER

Yengeç burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; sakin, nazik, sorumluluk sahibi birisiniz. Bu birliktelikte yengeç özellikleri, Öküz özelliklerini fazlaca etkiler. Biraz tutucusunuz, sabırlısınız ve sebatkarsınız. Bu nedenle de işinizde yükselebilir ve iyi para kazanabilirsiniz.  Aile sizin için çok önemlidir. Sevdiğinize bağlısınız ve onun için elinizden geleni yaparsınız. Hedefe odaklısınız ve istediğinizi elde edene kadar da çalışırsınız. Rahatınız, aileniz dışında pek para harcamayı sevmezsiniz. Genel olarak içe kapalı birisiniz, duygularınızı belli etmekten kaçınırsınız. Ama oldukça kırılgan ve naifsiniz. Çok iyi bir dinleyici, aynı zaman da da güvenilir ve anlayışlı birisiniz. Kavga etmekten pek hoşlanmazsınız ancak çok kırılırsanız kindarlaşabilirsiniz. Sesiniz çok ender olarak yükselir.

Ünlü yengeç- Öküz insanı- Jean Christophe GRANGE

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ ASLANLAR

Aslan burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; Çok canlı, cazibeli, ışık saçan birisiniz. Öküz özellikleri, Aslanda var olan üstün özellikleri daha da artırmıştır. Ancak sıcak kalbinize rağmen, resmi ve ağırbaşlı bir görüntünüz vardır. Çalışmaktan yorulmazsınız. Ama hayatta bir amacınız vardır ve bu amaca planlı bir şekilde ulaşırsınız. Para rahat ve lüks yaşamınız için gereklidir ve siz de elde edersiniz. Tanınmak, alkışlanmak sizi mest eder. Adınızı herkes duymalıdır. Aileniz, sevdikleriniz sizin için önemlidir ve onlar için türlü fedakarlık yapmaktan çekinmezsiniz. Ama kırılırsanız asla affetmezsiniz. Övülmekten hoşlanırsınız. Çok güçlüsünüz ve başarıya da ulaşırsınız. Çok iyi bir dostsunuz ama kırılırsanız çok tehlikeli bir düşman da olabilirsiniz. Ama her iki durumda da mertliğinizi bozmazsınız. Arkadan işler size göre değildir. Her zaman dürüstsünüzdür. Saygınlık uyandıran ve sözü dinlenen Aslan Öküz’ ü, olarak lider olmak için fazla çaba harcamanıza gerek yoktur.

Ünlü aslan- Öküz insanı- Dustin HOFFMAN, Robert REDFORD

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ BAŞAKLAR

Başak burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; çok zeki, dışa dönük, iyimser, tutucu, sakin, kararlı ve mutlak doğruları olan birisiniz. Para sizin olmazsa olmazınızdır. Eğitime çok önem verir, hayatınız boyunca öğrenmeye merak sararsınız. Ne kadar kazanırsanız o kadar mutlu olursunuz çünkü para sizin için güven demektir. Kendinizi iyi hissedersiniz. Dostluklar sizin için çok önemlidir. Hoş sohbetten, keyifli insanlardan hoşlanırsınız. Duygusalsınız ama bunu belli etmekten hoşlanmazsınız. Kafanıza göre birini bulunca da evlenmek istersiniz. Düzenlisiniz ve karışıklıktan, kirden, pislikten nefret edersiniz. Sevdiğiniz iş de çalışırsanız hem başarılı hem de mutlu olursunuz. Pratik zekaya sahipsiniz ve karışık durumlardan kolayca çıkarsınız. Kaliteye önem verirsiniz, güzel giyinmekten hoşlanırsınız ve şık, zeki insanlar ilginizi çeker. Yalnızca cimrilikten uzak durmalısınız.

Ünlü başak- Öküz insanı-  Peter SELLERS

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ TERAZİLER

Terazi burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; Net bir insansınız. Dengeli, sabırlı, güvenilir ve istikrarlı birisiniz. Yapacaklarınızı ince ince planlar sonra da uygulamaya geçersiniz. Bu yüzden de pek hata yapmazsınız. Güzelliklere çok önem verirsiniz. Ama önceliğiniz güzel bir evdir. Evinizi de en güzel ve değerli eşyalarla döşersiniz. Çok zevk sahibisinizdir. Sakin görüntünüzle tezat oldukça duygusal bir yapıya sahipsiniz. Aşk, sizin için çok önemlidir. Eğer aşık olup evlenirseniz tam anlamıyla mutlu olursunuz. Ancak hatalı bir evlilik sizi mutsuz edeceğinden gözünüz dışarıda kalabilir. Oldukça yaratıcı bir yapıya sahipsiniz ve bu konuda çok başarılı olabilirsiniz. Siyaset ve hukuk alanları da diğer başarılı olabileceğiniz konulardır..  Diplomatik yapınızla toplumda çok aranan biri olabilirsiniz ve harcadığınız emeklerin meyvelerini alırsınız.

Ünlü terazi- Öküz insanı- Gore VIDAL

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ AKREPLER

Akrep burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; Hiçbir şeyi yarım bırakmayan, size yapılanın karşılığını hemen veren, huzursuz, kuşkucu ama çalışkan birisiniz. Müthiş irade sahibi ve çok yüksek egoya sahipsinizdir. Dikkat çekmekten hoşlanırsınız ancak fazla kıskanç olduğunuz için bir türlü huzur bulamazsınız. Ne istediğinizi çok iyi bilir, rüyalarınızın peşinden gidersiniz. Paraya çok düşkünsünüz, cimrilik derecesinde parayı seversiniz. Kendinize bile cimrilik yapabilirsiniz. Ne kadar çok paranız olursa o kadar güçlü olacağınıza inanırsınız. Sevgide ne yapacağınız belli olmaz, evlenirseniz ömür boyu sürebilir ama aşırı kıskançlıklarınızla eşinizi bıktırabilirsiniz de. Eviniz ve aileniz için para harcayabilirsiniz. Eğer düzgün bir aile kurabilirseniz de huzura kavuşursunuz.

Ünlü akrep- Öküz insanı- Richard BURTON, Meg RYAN

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ YAYLAR

Yay burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; Canlı, neşeli ve sosyal birisiniz. Öküzün çalışkanlığı, istikrarlılığı ve dikkati Yayın canlılığı ve yenilikçi yanıyla birleşerek ilginç bir kombinasyon oluşturmuştur. Kafası çalışan yenilikçi birisiniz. Para kazanmayı ve fırsatları değerlendirmeyi iyi bilirsiniz. Özgürlüğünüze oldukça düşkünsünüz ve bu da bağlanmadan önce epeyce macera yaşayacağınız anlamına gelir aşk ta. Ancak çok severseniz özgürlüğünüzden vazgeçebilirsiniz. Çok etkili konuşma yeteneğiniz vardır ve oldukça sezgiselsiniz. Çok sosyalsiniz ve dostlukların, yeni konuların ve yeni akımların hayatınızda yeri büyüktür. Kolay para kazanırsınız, isterseniz ünlü de olabilir adınızı duyurabilirsiniz. Güvenilecek birisiniz ve iyi bir dostsunuz.

Ünlü yay-Öküz insanı- Reşat NURİ GÜNTEKİN

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ OĞLAKLAR

Oğlak burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; çok güçlü kişiliğe sahip, oldukça ciddi, sabit, iradeli ve inatçı birisiniz. Espri anlayışınız bile ciddidir. Dediğim dedik birisiniz ve hiç kimse sizi bildiğiniz yoldan döndüremez. Güçlü sezgilere sahipsiniz ve iyi bir girişimci olabilirsiniz. Para sizin için önemlidir. Fırsatları iyi değerlendirerek zengin olabilirsiniz. Kolay kolay kimseye güvenmezsiniz. Dostlarınızı epey sınavdan geçirdikten sonra dost olarak kabul edersiniz. Hırslı birisiniz ve hedefinize ulaşmak içinde yolunuza çıkacakları ezer geçersiniz. Tutucusunuz ve pek yeniliklere açık değilsiniz. Duygularınızı gizlersiniz çünkü bunun kullanılma ihtimali olduğunu düşünürsünüz. Evleneceğiniz kişiyi zor seçersiniz ve varlıklı ve üstün nitelikli biri olmasını istersiniz. Kinci sayılırsınız size kötülüğü dokunan kimseden mutlaka intikam alırsınız.

Ünlü oğlak-Öküz insanı- Nazım HİKMET

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ KOVALAR

Kova burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; Kovadan gelen aklınız, Öküzden gelen sebat, irade ve çalışkanlıkla birleştiği için istediğiniz her şeyi yapabilen birisiniz. Etrafınızdakiler sizin ne düşündüğünüzü anlayana kadar siz aklınıza koyduğunuz şeyi gerçekleştirirsiniz. Evinizde sizin izniniz olmadan herhangi bir şey yapılmasından hoşlanmazsınız. Rahat etmek istersiniz. Birine kızarsanız mutlaka intikam alırsınız. Güzel sanatlara, bilime ve edebiyata düşkünsünüz. Yeniliklere açıksınız ancak eskilerden de kopamazsınız. Özgürlüğünüz sizin için çok önemlidir. Ancak kafanıza göre biri çıkarsa karşınıza evlenebilirsiniz. Aksi halde evlenmezsiniz. Aileniz sizin için önelidir ve oldukça düşkünsünüz. Planlarınız daima başarılıdır ve hedeflediğiniz ne olursa olsun ulaşırsınız.

Ünlü kova- Öküz insanı- Anthony HOPKINS, Paul NEWMAN

ÖKÜZ YILINDA DOĞMUŞ BALIKLAR

Balık burcunda doğmuş bir Öküz burcu iseniz; Gizemli, sevimli ve oldukça tutuksunuzdur. Çok renkli bir hayal dünyasına sahipsiniz ve çok çekici yanınızla insanları kendinize çekersiniz. Hayallerinizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Ama aynı zamanda ayaklarınız da yere basmasını bilir. Gerçek ve hayali iyi birleştirebilirseniz istediğiniz başarıya ulaşabilirsiniz. Sevdiğiniz bir işi yaparsanız başarısız olmanız söz konusu değildir. Güzelliklere düşkün birisiniz. Parayı da zaten güzelliklerle dolu bir yaşam için istersiniz. Oldukça yaratıcı bir yapıya sahipsiniz ve çok duygusalsınız. Duygusallığınız sizi sevgide çok fazla yanıltabilir. Merhametli, cömert ve iyi niyetlisiniz. Sevdiklerine karşı kıskanç ve kuşkucusunuz. Fazla duygulu olduğunuz için zaman zaman karamsar olabilirsiniz. Başarısızlığa uğramamak için karamsarlıktan uzaklaşmalısınız. İyimserliğinizi sürdürmeniz durumunda istediğiniz her şeyi elde edebilirsiniz.

Ünlü balık- Öküz insanı- Amin MAALOUF, Juliette BINOCHE

Burada anlattıklarımız tabi ki genel bilgilerdir..Ayrıntılı bilgi edinmek; şanslı ve şanssız dönemlerinizi öğrenmek ve yaşam analizinizi edinmek için  gerçek doğum tarihleriniz ile çalışmak gerekmektedir.  Detaylı analiz için lütfen bizimle iletişime geçiniz…

Hepinize sağlıklı, bol bereketli ve sevgi dolu bir ay ve yıl diliyorum…

ŞUBAT Kaplan burcu etkileşiminde görüşmek üzere…

Bir yanıt yazın