ŞUBAT 2018 MEKAN ENERJİLERİ

4 Şubat’ dan itibaren Çin takvimine göre 2018 yılı başlamış bulunuyor. Yani  Köpek yılı başladı…daha önce Köpek yılı bilgilerini ve 2018 etkileşimlerini yıl bazında paylaşmıştık..bu yazımız Şubat ayı etkileşimini içermektedir..

Merkez (9,5) Merkeze denk gelen yıldızların birbiriyle etkileşimi, para ve sağlık ile ilgili konularda bazı şanssızlıklara neden olabilir. Bu gibi stresli durumlarda sakin kalınması, spor ve  meditasyon yapılması önerilir.  Ayrıca Bu alanda ay boyunca tadilat yapmamak ve bambu gibi yeşil bitkiler ile metal para  bulundurulması olası etkilere karşı da koruyabilir.   

Kuzey(5,1)- Bu alanda; bir yandan kariyerde ilerleme fırsatları ve maddi açıdan olumlu  enerjiler bulunurken öbür yandan bazı hastalıklara, kaza, yaralanmalara gibi şanssızlıklara neden olabilecek olumsuz enerjiler de bulunmaktadır. Metal para ve tuzlu su bulundurulması olası etkilerden korunmak için önerilir. 

Kuzeybatı (1,6)- En olumlu enerjilerin bulunduğu yönlerden biri olan bu alanda bulunanlar için çok şanslı bir dönem sözkonusu. Beklemedikleri yerlerden beklenmeyen fırsatlar karşılarına çıkabilir. Gerek kariyer gerekse finansal açıdan  şanslı olabilecekleri bu dönemden mümkün olduğunca faydalanabilmeleri için ev ve ofislerinin bu alanında daha fazla zaman geçirmeleri, iş görüşmelerini ve çalışmalarını bu alanda yapmaları önerilir.

Batı(2,7) – Oumsuz enerjilerin biraraya geldiği bu alanda da olası kaza ve hırsızlık ihtimallerine karşı evinizde ve işyerinizde gerekli önlemlerin alınması önerilir. Ayrıca  bazı yanlış anlaşılmalar da tartışma ve  kavgalara  neden olabilir. Bu gibi durumlarda  sakin kalmak önemlidir. Öte yandan işyerindeki aşırı  rekabetçi durumlara karşı da dikkatli olunması önerilir.  Bu olumsuz enerjilerin olası etkilerinden korunmak için metal para veya tuzlu su kullanılması önerilir.

Güneybatı-(6,2) – Konusunda önemli kişilerin yardımına ihtiyaç duyanlar buradaki mentör şansından faydalanabilirler. Ayrıca bu bölgedeki hastalık enerjisinin etkisi de iki yıldızın etkileşimi sonucunda hafiflemektedir. Gene de olası sağlık problemleri için gerekli kontrollerin zamanında yapılması tavsiye edillir.

Güney(4,9) – Birbirleriyle etkileşim içinde bulunan bu enerjiler; özellikle yazarların, öğrencilerın ve akademisyenlerin çalışmalarında başarılı olabilmelerine yardımcı olabilecek akademik şansı da beraberinde getirmektedir.  Bu nedenle, çalışmalarını bu bölgede yapmaları veya bölgeyi aktif kullanmaları önerilir. Diğer taraftan  bu bölgede oluşabilecek yangın riskine karşı tedbirli olunması ve gerekli önlemlerin alınması önerilir. Kırmızı yerine siyah renk kullanılması önerilir.

Güneydoğu(8,4) – Bu bölgedeki olumlu enerjiler bekar olanlar için aşk şansını beraberinde getirmektedir.  Ciddi bir ilişki isteyen veya ilişkisini ilerletmek isteyenlerin bu olumlu enerjilerden faydalanabilirler.  Ayrıca  sınavlara girecek öğrencilerin bu bölgede çalışmaları tavsiye edilir. Bu olumlu enerjilerden faydalanmak için bu bölgede kristal kullanmaları  tavsiye edilir. 

 Doğu (7,3) – Bu bölgedeki çatışan enerjiler hafife alınmamalı.  Bu bölgeyi aktif kullananların ay boyunca,  herhangi bir tartışmayı büyütmemeleri ve kavgaya girmemeleri önerilir. Ayrıca  ciddi yaralanmalara neden olabilecek keskin ve sivri uçlu aletlerin   kullanımında de çok dikkat edilmesi tavsiye edilir. Herhangi bir soygun veya hırsızlık ihtimaline karşı da dikkatli olunması önerilir.    

Kuzeydoğu (3,8) – Ay boyunca yeni projelere başlamak veya yeni iş planları geliştirmek isteyenler için gelir getirici fırsatlar yaratabilecek olumlu enerjiler  bulunmaktadır. Bu nedenle bu bölgeyi aktif kullanarak bu bolluk ve bereket şansı değerlendirilebilir. Öte yandan dedikoların getirebileceği kavga ve tartışmalardan kaçınmakta fayda var.  Aile bireyleri arasında daha anlayışlı ve toleranslı olunmasında fayda var. 

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Şubat ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir. Evinize veya iş yerinize özgü ayrıntılı durum; inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve  çalışmalar sonucu ortaya çıkar.  Kendinizin / aile bireylerinizin şanslı dönemlerini ve yaşadığınız mekanların enerjisini öğrenmek için iletişim bilgilerimizden  bize ulaşabilirsiniz. 

BOL BEREKETLİ, SAĞLIKLI VE SEVGİ DOLU BİR AY DİLİYORUZ..

Sevgiyle kalın….

Bir yanıt yazın