Tavşan Burcu ve Batı Burçları Etkileşimi

Bütün burçlar için ortak olarak, eklemek istediğim; Senenin ağırlığı bu ay boyunca biraz hafifleyebilecek. Daha uzlaşmacı, daha olumlu bakabileceğiz olaylara. Köpek ve Tavşan uyumu pek çok konuda kendini gösterecek ay boyunca. Ancak artan sorumluluklarımız nedeniyle de biraz daha fazla çalışmak zorunda kalabiliriz. Aynı zamanda Tavşandan gelen güçlü ağaç etkisi toprağa hakim olmak isteyecek ve gerginlikler yaşamamıza sebep olabilecektir. Sakin kalmamızda fayda var. Aydan gelen güzel bir etki havada AŞK kokusu var.. Mart boyunca Kaplan-At-Köpek günlerinden birinde veya yılında doğanlar için Tavşan aşk çiçeği olduğu için daha sosyal olacaklar, karşı cins tarafından daha çok beğenilecekler. Horoz burcu olanlar ise dikkatli olsunlar zira Tavşanla zıtlıkları var…Ayın en şanslı burçları ise Tavşanla uyumundan dolayı Köpek, Keçi ve Domuz burçlarıdır.

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ KOÇLAR

Koç burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; oldukça şanslısınız. Koçların dediğim dedik halleri azaldığı için daha sakin düşünebilecek ve doğru kararlar alabileceksiniz. Hırslısınız ve bunu da yuvanızın refahı ve rahatı için kullanmak isteyeceğiniz parayı elde etmek için kullanırsınız. Eviniz herkesinkinden güzel olmalıdır. Cesaretiniz ve yenilik arayışınız da sizi iş hayatınızda başarılı yapacaktır. Sevdiklerinize karşı kıskançsınız. Bu da sizi zaman zaman agresif yapabilir.

Ünlü Koç – Tavşan insanı- Toscanini

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ BOĞALAR

Boğa burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; iyi niyetli, uyumlu ve güvenilir birisiniz. Para kazanmasını da tutmasını da iyi becerirsiniz. Eviniz ve aileniz sizin için çok önemlidir. Sizi, sizin gibi yuvasına düşkün, duygulu biri mutlu edebilir. Dostluk sizin için önemlidir ve her türlü yardımı da dostlarınızdan alırsınız. Para konusunda da oldukça talihlisiniz ve hiç ummadığınız yerlerden para kazanabilirsiniz.

Ünlü Boğa – Tavşan insanı – Paul SAMUELS

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ İKİZLER

İkizler burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; çelişkilerle dolu birisiniz diyebiliriz. Pek çok şeye merak duyarsınız, ilgilenirsiniz ve bu uğurda tehlikeye girmekten çekinmezsiniz. Macera duygunuzu engelleyerek, eğer bir konuya odaklanırsanız başarı kaçınılmazdır. Oldukça şanslısınız çünkü. İstediklerinizi de ancak böyle elde edebilirsiniz. Dostluklar sizin için önemlidir ancak dostlarınızı kırmaktan da çekinmiyorsunuz zaman zaman. Eğer kırıcı olmaktan uzak durursanız daha huzurlu ve başarılı bir hayatınız olacaktır. Çok yeteneklisiniz, bu meziyetlerinizi daldan dala atlayarak harcamaktan kaçınmalısınız. Sevgide birkaç macera yaşadıktan sonra durulursunuz.

Ünlü İkizler -Tavşan insanı – Johnny DEPP

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ YENGEÇLER

Yengeç burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; yumuşak huylu, uyumlu, ailenize ve sevdiklerinize düşkün birisiniz. Paraya önem verirsiniz. Fazla risk almadan, kendi yolunuzda ilerlerseniz istediğiniz bolluğa erişebilirsiniz. Eşiniz de duygulu, sevecen ve yuvaya düşkün biri olmalı aksi halde mutsuz olursunuz. Ticarette başarılı olabilirsiniz. Ancak hayal yerine gerçeklerle yüzleşmekten çekinmemelisiniz. Eğer tüm kapasitenizi kullanabilirseniz toplumu etkileme ve yönlendirme becerisine sahipsiniz.

Ünlü Yengeç – Tavşan insanı – Robin WILLIAMS, J.Paul SARTRE

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ ASLANLAR

Aslan burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; çok hareketli, neşeli, güvenilir, cömert birisiniz. Dostluktan hoşlanan, sokulgan, rahatına düşkün bir yapıya sahipsiniz. Ancak öfkelendiğinizde tam bir Aslan gibi kükrer ve herkesi şaşırtırsınız. Büyük hayalleriniz vardır ve bunları gerçekleştirecek yolları da kolaylıkla bulursunuz. Dostluklar sizin için çok önemlidir. Fakat bu konuda biraz safça davranarak herkesi dost sanabilirsiniz. İkiyüzlü insanlardan uzak durmalısınız, onlardan korunmak için. Hak ettiğiniz başarıyı elde edecek ve toplum içinde parlayacaksınız. Aşk sizin için önemli ve partnerinizde sizin gibi dikkat çeken, çok beğenilen biri olmalıdır. Oldukça güçlü bir bedene sahipsiniz.

Ünlü Aslan- Tavşan insanı – Evonne GOOGLAGONG

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ BAŞAKLAR

Başak burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; son derce sevimli, cana yakın, sevgi dolu birisiniz. Dostluklar sizin için çok önemli ve istediğiniz her şeyi de istediğinize yaptırabilirsiniz. Aynı zamanda siz de ihtiyacı olanın yanında olmaktan kaçınmıyorsunuz. Çok bakımlı, titiz ve temizsiniz. Hem evinize hem de kişisel bakımınıza özen gösterirsiniz. Yaptığınız iş de sebatkarsınız, çalışkansınız ve bu da size önünde sonunda hem başarı hem de para getirecektir. Paranızı değerlendirme konusunda da başarılısınız. Aşk ta ise birkaç maceradan sonra aradığınızı bulur ve mutlu olursunuz.

Ünlü Başak- Tavşan insanı –  Peter FALK

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ TERAZİLER

Terazi burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; her şeyin en iyisini isteyen, gözü yükseklerde, rahata ve lükse önem veren birisiniz. Şeytan tüyüne sahipsiniz ve herkes tarafından sevilirsiniz. İyi niyetli ve dengelisiniz. İnsanları etkileme ve çok iyi konuşma yeteneğine sahipsiniz. Çok iyi diplomat olursunuz. Çok güçlü duygulara sahipsiniz ve eğer aşık olursanız bağlanır ve muhteşem bir eş olursunuz. Ticaret, siyaset ve çok zevkli olduğunuz içinde güzel sanatlarda başarılı olabilirsiniz.

Ünlü Terazi – Tavşan insanı – Kate WINSLET

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ AKREPLER

Akrep burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; hayatınız boyunca en iyi yardımcınız olacak muhteşem sezgilere sahipsinizdir. Maddecisiniz ve paraya önem verirsiniz. Çünkü para size istediğiniz rahat ve lüks hayatı verecek ve istediklerinizi yapabileceksiniz. Kıskanç ve kuşkucusunuz ama sevdiğinize karşı fazlasıyla cömertsinizdir. Ona bağlı kalır ve istediği her şeyi vermeye çalışırsınız. Dostluğa önem verirsiniz ve onlar için de her şeyi yaparsınız. Bilinmeyen her zaman sizin için merak konusudur ve ilgilenirsiniz. Eğer sezgilerinize güvenir ve ona göre hareket ederseniz istediklerinizi elde edersiniz.

Ünlü Akrep – Tavşan insanı- Marie CURIE

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ YAYLAR

Yay burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; özgür ruhlu, çok yönlü ve oldukça ilginç birisiniz. Çok yeteneklisiniz ve birden fazla konuda başarılı olabilirsiniz. Ancak tek bir konuya eğilirseniz gerçekten başarıyı yakalarsınız. Yenilikçi bir yapınız var fakat eskiye de değer verirsiniz. Dengeli, iyi niyetli ve çok sevecen bir kişiliğe sahipsiniz. Oldukça yüksek özgüvene sahipsiniz. Seyahatten ve yeni şeyler öğrenmekten çok hoşlanırsınız. Sevgi sizin için önemlidir ve yuvanıza düşkünsünüzdür.

Ünlü Yay – Tavşan insanı – Lee TREVINO

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ OĞLAKLAR

Oğlak burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; aşırı kuşkulu, biraz endişeli ve inatçı birisiniz. Aslın da olaylara biraz dışardan bakabilseniz size yönelik herhangi bir şey olmadığını görecek ve rahatlayacaksınız. Bu kuşkucu haliniz dostlarınızın bile sizden uzaklaşmasına neden olacaktır. Bu nedenle biraz daha empati yapmaya çalışmalı ve daha fazla güvenmeyi denemelisiniz etrafınızdakilere karşı. Belki en güvendiğiniz insanlarla daha fazla birlikte olarak kuşkularınızdan kurtulabilirsiniz. Sevgi de de daha az kuşkulu olursanız mutluluğu yakalarsınız. Mutlu olmak için her şeye sahipsiniz. Çok güçlü olan iradeniz sayesinde istediğiniz hayatı sağlayabilirsiniz. Yalnızca biraz gayret.

Ünlü Oğlak – Tavşan insanı – Jon VOIGHT

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ KOVALAR

Kova burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; oldukça zeki, sevecen, sosyal birisiniz. Etrafınızda her zaman sizi seven dostlarınız vardır. Yalnız olmaktan hoşlanmazsınız. Bencil değilsiniz ama etrafınızdakiler tarafından beğenilmek ve takdir edilmek istersiniz. Zeki ve yetenekli olduğunuz için seçtiğiniz alanda başarılı olursunuz. Okumak, yeni şeyler öğrenmek sizin olmazsa olmazınızdır. Yazmayı da deneyebilirsiniz. Paraya pek önem vermezsiniz ama size rahat bir hayat sağlayacak para her zaman gelecektir. Birlikte olduğunuz kimsenin de zeki olmasını istersiniz. Kafaca uyum sağlarsanız mutluluğu da yakalarsınız. İyi bir ebeveyn olursunuz.

Ünlü Kova – Tavşan insanı – Candan ERÇETİN

TAVŞAN YILINDA DOĞMUŞ BALIKLAR

Balık burcunda doğmuş bir Tavşan iseniz; biraz tembel, hassas ve duygulu birisiniz. Ne istediğinizi bilerek kararlı bir şekilde üstüne giderseniz, istediğiniz rahat yaşam, güzel ev gibi maddi şeylere kavuşabilirsiniz. Yalnız biraz gayret etmelisiniz ve ayaklarınız da yere basmalı. Şeytan tüylüsünüz ve isterseniz insanlar sizi kolaylıkla sevebilirler. Bu da başarmanıza yardım eder. Sevgi sizin için çok önemlidir, sevmezseniz asla evlenmezsiniz. Bir insana veya herhangi bir şeye bağımlı olabilirsiniz. Hayallerinizi gerçekleştirecek güce sahipsiniz isterseniz J.

Ünlü Balık – Tavşan insanı – G. Garcia MARQUEZ

Burada anlatılanlar tabiki genel bilgilerdir..Ayrıntılı bilgi edinmek için gerçek doğum tarihleri ile çalışmak gerekmektedir.  Detaylı analiz için lütfen bizimle iletişime geçiniz…

Hepinize sağlıklı, bol bereketli ve Aşk dolu bir ay diliyorum…

Nisan EJDERHA burcu etkileşiminde görüşmek üzere…

                                               SEVGİYLE KALIN

Bir yanıt yazın