NİSAN 2018 MEKAN ENERJİLERİ

Değişen zamanla beraber mekanlarımızın da enerjileri sürekli değişmektedir.  Yenilenen  olumlu veya  olumsuz  bu enerjiler yaşadığımız mekanları ve bizleri de etkisi altına almaktadır. Yaşam alanlarımızla ilgili yazımızda mekanlarımızı ay boyunca etkileyecek çok genel  durumlardan bahsediyoruz.  Oysa ki yaşadığımız alanların kuruluş yılları, içinde yaşayanların doğum tarihleri gibi bilgiler  birlikte ele alınıp, birbirleriyle olan etkileşimlerine göre  değerlendirilip, yorumlandığında farklılıklar göstermektedir.  Detaylı bilgi ve analiz için bizlerle irtibata geçip mekanlarınızın feng shui analizini yaptırabilir yaşamlarınızda olumlu bir değişim gerçekleştirebilirsiniz.

Nisan 5, 2018 – Mayıs 4, 2018

Merkez (9,3);  Bu bölgede ay boyunca var olacak olumsuz enerjiler, hastalığa,  gerginliğe ve stresli olaylara yol açabilir.  Bu  olumsuz enerjilerin etkisinden korunmak için mümkün olduğunca bu bölgenin kullanılmaması ve  rüzgar çanı gibi sesli objelerin kaldırılmasını öneririz.  Ayrıca bu alanda yangın tehlikesi ihtimaline karşın dikkatli olmanızda yarar var. 

Kuzey (5,8); Bolluk ve bereket enerjisinin etkisiyle özellikle ailenin erkeklerinin kazançlarında bir artış görülebilir.  Öte yandan bu enerjilerin birbirleriyle olan  etkileşimi bazı para kayıpları yaşanma ihtimalini de  beraberinde getirebilir, harcamalarda dikkatli olmakta fayda var. Sağlık ile ilgili muhtemel problemlere karşı gerekli önlemlerin alınması ve düşmelere karşı dikkat..

Kuzeybatı (1,4); Şanslı bölgelerden biri olan bu alanı  başta gençler olmak üzere  kullanan tüm bireyler daha verimli ve yaratıcı olabilirler.  Özellikle sınava hazırlanan öğrenciler ile işinde ilerlemek ve terfi etmek isteyenlerin bu alanda daha fazla vakit geçirmelerini tavsiye ederiz.  Ayrıca romantik ilişkiler ve eş arayan bekarlar da bu alandaki olumlu enerjilerden faydalanmalı J.. 

Batı (2,5); En şansız bölgelerden biri olan bu alanda bir araya gelen olumsuz enerjilerin etkisiyle, bazı şanssızlıkların ve maddi kayıpların yaşanma ihtimali olabilir.  Bu nedenle bölgenin mümkün olduğunca az kullanılmasını, mümkünse kullanılmamasını ve burada var olan hareketli ve sesli objelerin kaldırılmasını öneririz.  Ayrıca metal objeler ve metal rüzgar çanı da bu olumsuz enerjilerin etkisini hafifletmek için kullanılabilir.  

Güney batı (6,9); Bu alanı aktif kullananlar için güç ve maddi kazanç sağlayacak durumlar söz konusu olabilir.  Öte yandan bu enerjilerin birbiriyle çatışması sonucu bazı sağlık sorunları olabileceği gibi gençler ve yaşlılar arasında yanlış anlaşılma sonucu çatışmaların yaşanma ihtimali vardır. Sakin olmanızı ve mümkün olduğunca çatışmalara girmemenizi tavsiye ederiz. 

Güney (4,7); Bu bölgedeki çatışan enerjiler özellikle ailenin kadınlarını ilgilendiren konularda bazı çatışmalara ve uyumsuzluklara neden olabilir.  İhanet ve tartışma sonucu oluşabilecek şiddet içerikli eylemlere karşı uyanık olmanızı ve korunmanızı öneririz. Bu alanı mümkün olduğunca kullanmamanızı ve/veya  durgun su bulundurmanızı öneririz. 

Güneydoğu  (8,2); Bir araya gelen yıldızların olumlu enerjilerinden faydalanmak isteyenler için; bu alanda daha fazla vakit geçirerek bolluk ve bereketten daha fazla yararlanabilirsiniz. Öte yandan muhtemel sağlık sorunlarına karşı dikkatli olmanızı ve başucunuzda su bulundurmanızı da önerebiliriz. 

Doğu (7,1);  Bu bölgede bulunan enerjilerin birbirleriyle etkileşimleri;  bu bölümde yaşayanlar için bolluk ve bereket şansını da beraberinde getirmektedir. Ancak, iş ve kariyerinde başarı elde etmek isteyenler bu şansın yanında sert yarışmacı koşullarla başetmeleri gerektiğini de göz ardı etmemeli. Kesici aletler ve metal objeleri kullanırken olabilecek yaralanmalara karşı dikkatli olmamızda yarar var.

Kuzeydoğu (3,6);Bolluk ve bereket şansı olan yönlerden bir diğeri olan bu bölgede daha fazla zaman geçirerek bu olumlu enerjilerden faydalanabiliriz.  Fakat nakit akışı hemen olamayacağından sabırlı olmamızda fayda var. Bu süreç içinde ümitsizliğe kapılıp yaşam enerjimizi düşürmemeliyiz.

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Nisan ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir. Evinize veya iş yerinize özgü ayrıntılı durum; inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve  çalışmalar sonucu ortaya çıkar.  Kendinizin / aile bireylerinizin şanslı dönemlerini ve yaşadığınız mekanların enerjisini öğrenmek için iletişim bilgilerimizden  bize ulaşabilirsiniz. 

BOL BEREKETLİ, SAĞLIKLI VE SEVGİ DOLU BİR AY DİLİYORUZ..

                                      SEVGİYLE KALIN

Bir yanıt yazın