Mayıs 2018 Yorumlarımız

Değişen zamanla beraber mekânlarımızın da enerjileri sürekli değişmektedir. Yenilenen olumlu veya olumsuz bu enerjiler yaşadığımız mekânları ve bizleri de etkisi altına almaktadır. Yaşam alanlarımızla ilgili yazımızda mekânlarımızı ay boyunca etkileyecek çok genel  durumlardan bahsediyoruz. Oysaki yaşadığımız alanların kuruluş yılları, içinde yaşayanların doğum tarihleri gibi bilgiler  birlikte ele alınıp, birbirleriyle olan etkileşimlerine göre  değerlendirilip, yorumlandığında farklılıklar göstermektedir. Detaylı bilgi ve analiz için bizlerle irtibata geçip mekânlarınızın feng shui analizini yaptırabilir yaşamlarınızda olumlu bir değişim gerçekleştirebilirsiniz.

Mayıs 6 – Haziran 5, 2018

Bu ay boyunca;

Batı (2,4)  yönü size şans getiriyor, Sizi destekleyen bu enerjiler sayesinde yeteneklerinizi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bekarlar için havada aşk kokusu var. Evlilere gelince, ilişkilerinde biraz daha dikkatli olmalarını tavsiye ediyoruz ki aşklarını canlı tutabilsinler. Yaşanabilecek süpriz patlamalara karşı yatak odasında pembe quartz bulundurmakta fayda olabilir. Öğrencilerin ise sınavlarda başarı şansı yükselecektir. Çalışırken bu yönü kullanmalarında yarar var.

Güneybatı (6,8) yönündeki yaşam alanlarınıza denk gelen olumlu enerjilerin etkisiyle,  bolluk ve bereket şansınız artabilir. Emlak alış ve satış konusunda da şanslı olabileceğiniz bir dönem. Yatak odanız bu bölgede ise kristal top koymanız da şansınızı ve başarınızı arttırmaya yardımcı olacaktır. Özellikle de başkalarından yardım alabileceğiniz mentor şansı ile popülerliğiniz ve üretiminiz artabilir. İlişkinizde oluşabilecek bazı problemler için burada pembe quartz taşı ve çift sembolleri bulundurmanızı öneririz. Eğer giriş kapınız da bu yönde ise bu dönemde yeni başlangıçlar sizi bekliyor diyebiliriz. Bu alanda bulunduracağınız yeşil bitkiler şansınızı artıracaktır.

Güney (4,6); yine şanslı bir yön ve buraya denk gelen alanlar için şanslı bir dönem diyebiliriz. Özellikle de oturma odanız, yemek odanız bu bölgede ise, burada daha fazla zaman geçirmeye bakın diyoruz zira para şansı bolluk ve bereketiniz çok fazla olacak. İşinizde ve kariyerinizde başarı ödüllerinizi alabileceksiniz. Ay boyunca devam edecek olan belirttiğimiz yönlerdeki güzel enerjiler, yeteneklerinizi ve yaratıcılığınızı artıracak ve bu durumu sadece ruhsal durumunuz gölgeleyebilecektir. Bu olumsuzluğu önlemek için de ruhunuzu arındırarak olumsuz düşünceleri zihninizden uzaklaştırmalısınız. Ruhsal iniş çıkışlarınızın etkisini önlemek için meditasyon yapabilir ayrıca çalışma masanıza bir kristal piramit koyabilirsiniz.

Güneydoğu (8,1) bolca zaman geçirmeniz gereken bir başka olumlu yön. Olumlu yıldızların etkisiyle kariyerinizde ilerleme veya terfi etme ihtimali olabilir. Ayrıca beraberinde gelen bolluk ve bereket şansı da özellikle yatak odası veya giriş kapısı bu alanda olanların faydalanabileceği önemli fırsatlar sağlayabilir. Ancak işlerinizin engellenmesine neden olmamak için bazı küçük anlaşmazlıklara dikkat etmek ve mümkün olduğunca tartışmalardan uzak durmaya çalışmak gerekir.

Merkez (9,2), Kuzey (5,7),  Kuzeybatı (1,3), East (7,9), Kuzey doğu (3,5) yönlerine baktığımızda ise bu yönlere denk gelen alanlarınız varsa, yatak odalarınız ve / veya oturma odalarınız bu yöne bakıyorsa mümkün olduğu kadar az kullanmaya çalışın, Hatta mümkünse kullanmaktan kaçının. Kaçınma imkânınız yoksa bu alanlarda bulunan hareketli ve sesli objeleri kaldırın, Bozuk kırık eşyalar varsa çıkarın. Bu alanlar için tavsiye edebileceğimiz bir başka şey ise bu yönlerde bulunduracağınız tuzlu su negatif enerjiden korunmanıza yardımcı olacaktır.

Mayıs daha önce de belirttiğimiz gibi yılan ayı ve yaz mevsiminin başlangıcı olarak kabul edilir. Mayısla birlikte üç ay boyunca ateş etkisi olacak ve Ateş elementi artacaktır. Dolayısıyla da toprak daha fazla destek göreceği için zaten yıldan gelen güçlü toprak elementi daha da kuvvetlenecektir. Bu ay boyunca sakin olmakta fayda var. Söyleyeceklerimizi bir kez daha düşündükten sonra söyleyip, ilişkilerimizde de gerginlikten uzak, yapıcı ve mümkün olduğunca empati yaparak davranırsak tartışmaların ve şiddetli kavgaların önüne geçmiş oluruz. Bu ay boyunca yine tehlikeli sporlardan ve her türlü risklerden uzak durmanızda fayda var. Sağlığınıza dikkat ederek yüksek tansiyona ve kalp, damar bozukluklarına neden olacak yiyeceklerden ve aktivitelerden de uzak durmanızı öneriyoruz. Açık havada yapacağınız açık hava sporları, yüzme, yoga ve meditasyon gibi aktiviteler ise hepimizi hem sakinleştirecek hem de sağlıklı kalmamızı sağlayacaktır. Önümüzde bizleri bekleyen zorlu günlere sağlıklı olarak hazır olmamızda yarar var. Su ihtiyacımız her zamankinden daha fazla olacağı içinde bol bol su tüketmemiz sağlığımız için çok önemlidir.

Mayıs ayı özellikle domuz burcundan olanlar için daha riskli olduğu için bu gruptakilerin riskler konusuna daha dikkatli yaklaşmalarında fayda vardır. Öküzler ve horozlar için daha rahat bir ay olacak, Domuz, Tavşan ve Keçiler için ise seyahati bol bir ay olacaktır.

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Mayıs ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir.

Evinize, işyerinize ve/veya özel hayatınıza ait detaylı bilgiler, sizlerin gerçek doğum tarihleri, binaların inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve  çalışmalar sonucu ortaya çıkacaktır. 

Sizin ve aile bireylerinizin şanslı ve şanssız  dönemlerini öğrenmek için gerçek bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Hepinize sağlıklı ve sevgi dolu bir ay diliyoruz..

Sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın