Haziran 2018 Yorumlarımız

Değişen zamanla beraber mekânlarımızın da enerjileri sürekli değişmektedir. Yenilenen olumlu veya olumsuz bu enerjiler yaşadığımız mekânları ve bizleri de etkisi altına almaktadır. Yaşam alanlarımızla ilgili yazımızda mekânlarımızı ay boyunca etkileyecek çok genel  durumlardan bahsediyoruz. Oysaki yaşadığımız alanların kuruluş yılları, içinde yaşayanların doğum tarihleri gibi bilgiler  birlikte ele alınıp, birbirleriyle olan etkileşimlerine göre  değerlendirilip, yorumlandığında farklılıklar göstermektedir. Detaylı bilgi ve analiz için bizlerle irtibata geçip mekânlarınızın feng shui analizini yaptırabilir yaşamlarınızda olumlu bir değişim gerçekleştirebilirsiniz.

Bu ay boyunca;

Merkez (9,1); Bolluk ve bereket enerjileri bir arada geliyor. Giriş kapısı bu bölgede olan veya bu alanı aktif olarak kullananlar için mentor şansı, çeşitli iş fırsatları ve kariyerde ilerleme fırsatları bulunmaktadır. Karşıt enerjilerin etkisi ise sağlık ile ilgili bazı problemleri de beraberinde getirebilir.  Bu ay boyunca sağlığımıza daha fazla dikkat etmeli kendimizi fazla zorlamamalı ve bol su tüketmeyi ihmal etmemeliyiz.. 

Kuzey (5,6)yönü; Bu ayın şanslı bölgelerinden olan bu alanda mümkün olduğunca zaman geçirmekle şansımızı artırabiliriz. Bu bölgeye denk gelen yıldızlar, işte güç ve otorite şansını ve kariyerde ilerleme fırsatını da beraberinde getiriyor. Ayrıca yıldan gelen olumsuz enerjilerin etkisini de hafifletiyor. 

Güneydoğu (8,9); Güzel enerjilerin bulunduğu bir başka alan. Bolluk ve bereket şansı çok yüksek. Bu nedenle bu bölümü mümkün olduğunca aktive ederek kullanmalısınız. Müzik dinleyin, dans edin, sevdiklerinizi ağırlayın kısaca daha çok zaman geçirin. 

Doğu ( 7,8) Yine şans fırsatı getiren yıldızların denk geldiği bu bölgede aktive edilirse bolluk, bereket, terfi ve yarışmacı koşullarda çalışanların başarı ve zafer kazanma ihtimalleri çok yüksek. Parasal açıdan da beklemediğiniz kazançlar elde edebilirsiniz.  Bu olumlu enerjilerden mümkün olduğunca faydalanabilmek için burada bol bol zaman geçirmenizi öneririz. Hareketli objeler ve kristal toplar kullanmak da bu alandaki olumlu enerjiyi artırmak için yararlı olabilecektir.

Kuzeydoğu (3,4); Akademik ve aşk şansı parlayan bu alanı kullanmanızı ve aktive etmenizi tavsiye ediyoruz..  Özellikle de sınavlara hazırlanmakta olanlar ve akademik çalışma yapanlar mümkün olduğunca bu bölgede çalışmalılar. Yeni bir aşk ihtimalini arttırmak için pembe kuvars taşı kullanmanızı, bu alanda aşkı çağrıştıran figürler bulundurmanızı öneririz. Diğer taraftan da ilişkilerde bazı tartışmalara neden olacak bu enerjilere karşı dikkatli olmalı ve dolduruşa gelmeyerek kendi değerlendirmelerinize göre dikkatli hareket etmenizi, sakin kalmanızı öneririz. 

Kuzeybatı (1,2) Çatışan enerjiler nedeniyle bu bölgeyi mümkün olduğunca kullanmamanızı tavsiye ediyoruz. Ayrıca sağlık ile ilgili konularda çok daha dikkatli olmanızı, stresli ve endişeli ruh halinden uzak durmanızı, sağlıklı beslenmenizi ve riskli durumlara girmemenizi öneririz. Bu alanda bulunduracağınız, 6 lı metal para veya tuzlu su bu olumsuz enerjilerin etkisinin azalmasına yardımcı olacaktır. 

Batı (2,3) ; Yine istenmeyen enerjilerin bulunduğu bir alanımız. Ay boyunca mümkün olduğunca bu bölgede bulunmamaya çalışın. Çatışan enerjiler, ilişkilerinizde stresli durumlara neden olabilir.  Ayrıca mahkemelere kadar gidebilecek tartışma ve kavgalardan da kaçınmalısınız. Bu olumsuz enerjileri bertaraf etmek için sesli ve hareketli objelerin bu bölgede kullanılmasını önlemeliyiz. Bu bölgede ay boyunca meditasyon yapmak enerji dengesi adına iyi olabilir.

Güneybatı (6,7);  Bu yöndeki olumsuz enerjiler çatışma ve hırsızlık ihtimalini de maalesef beraberinde getirmektedir. Ay boyunca keskin metal objelerden uzak durmanızı ve yaralanmalara karşı dikkatli olmanızı öneriyoruz. Ayrıca bu enerjileri aktive edecek her türlü sesli ve hareketli objeleri kullanmamalısınız. Yine ay boyunca bu bölgeyi mümkün olduğunca kullanmamanızı ve gerekli önlemleri almanızı öneririz. 

Güney (4,5); Maalesef bu yönde de genel bir şanssızlık ve kötü şans etkisi bulunmaktadır. Özellikle de ailedeki genç kızlar daha fazla risk altındadır.  Ayrıca öğrenciler ve yazarlar da bu enerjilerin etkisinde kalabilecekler ve üretkenlikleri ve başarıları etkilenebilecektir.  Eğer giriş kapınız bu yönde ise mümkün olduğunca az kullanmanızı tavsiye ederiz.  Bu alanın mümkün olduğunca az kullanılarak, sessiz bırakılması bu olumsuz enerjilerin etkisini azaltabilir. 

Mayıs yazımızda yaz mevsimine girdiğimizi belirtmiştik. Mayıs’la birlikte artan ateş elementi, Haziran ile birlikte daha da artarak yılın elementi toprağa destek vermeye devam etmekte. Haziran ve Temmuz toprağın en güçlü olduğu aylardır. Yeryüzünde bulunan tüm toprak alanlar, dağlar, ovalar ve yeraltı kaynakları toprakla temsil edilmektedir. Yılbaşında bahsettiğimiz gibi bu yıl çok güçlü bir toprak yılı ve içinde bulunduğumuz ay da yine güçlü bir toprak ayı. Böyle dönemlerde de maalesef toprak hareketleri kaçınılmaz hale gelebilmekte. Patlamalar, depremler, yangınlar sıkça duyabileceğimiz felaketler olabilmektedir. Nitekim Guetemala’da Fuego yanardağı patlaması, ABD Havii’deki Kilauea yanardağı patlamaları yaşanmış ve can kayıpaları yaşanmıştır. Ayın elementi olan ateş, her ne kadar daha önce bahsettiğimiz gibi yılın elementi olan toprakla uyumlu olsa da ne yazık ki ateşin o iyimser, tutkulu, atak ve heyecanlı duygularını toprağın ağırlığı bastıracak ve biraz sıkıntılı ve depresif bir ay yaşayacağız. Tüm ay boyunca yine sakin, temkinli ve sağduyulu olmamızda fayda var. Olaylar karşısında fevri davranmadan düşünerek ve anlamaya çalışarak tavır almamız işlerimizi kolaylaştıracaktır. Yine bu dönemde yapacağımız yüzme, açık hava sporları ve meditasyon sükunetimizi korumak adına faydalı olacaktır. Bu ayın en şanslı burçları Kaplanlar, Keçiler ve Köpekler..En riskli burç ise Fare burçları..Risk almamalarını ve her şekilde sakin kalmaya çalışmalarını öneririz..Bu ay yine At burçları için kendine ceza var..kendilerini sıkıntıya sokabilecek işlerde dikkatli olsunlar. Kendi kendilerini eleştirebilir, suçlayabilirler..Kendilerine karşı da daha anlayışlı olmalarında fayda var. Her türlü ilişkilerde dikkatli davranarak, yanlış anlaşılmalara meydan vermemeliler.. Eğer doğum yılınız ve/veya yılınız yin metal ise bu ay karşınıza size yardımcı olacak, yol gösterecek insanlar çıkacaktır. Yılan, Horoz ve Öküz yılında ve/veya gününde doğmuşsanız da hava da aşk kokusu var. Evliler için romantik geçirecekleri bir ay, partner arayanlar için ise karşı cinsle karşılaşma şansı yakalayacakları bir ay olacaktır. Tüm burçlar için sağlık ise; kalp, tansiyon gibi rahatsızlıklara neden olabilecek durumlardan ve yiyeceklerden uzak durmalarını tavsiye ediyoruz..Bol su içmeyi de ihmal etmeyelim.

NOT: Yukarıda verilen bilgiler Haziran ayı için geçerli olan genel bir değerlendirmedir.

Evinize, işyerinize ve/veya özel hayatınıza ait detaylı bilgiler, sizlerin gerçek doğum tarihleri, binaların inşa edildiği dönem ve planları dikkate alınarak yapılacak ayrıntılı incelemeler ve  çalışmalar sonucu ortaya çıkacaktır. 

Sizin ve aile bireylerinizin şanslı ve şanssız  dönemlerini öğrenmek için gerçek bilgilerinizle birlikte bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

Hepinize sağlıklı ve sevgi dolu bir ay diliyoruz..

Sevgiyle kalın…

Bir yanıt yazın